5 Aralık 2013 Perşembe

Sammy´nin Maceraları 2 ( Sammy’s Adventure 2 [3D] )Türkçe Dublaj izle Türkçe izle


Sammy´nin Maceraları 2 ( Sammy’s Adventure 2 [3D] )Türkçe Dublaj izle
Birbirinin en yakın dostu olan iki deniz kaplumbağası, Sammy ve Ray mercan adasında kumun ve denizin tadını çıkarmakta ve daha yumurtadan yeni çıkan kaplumbağa yavruları Ricky ve Ella'yı denize götürmektedir. Aniden, yanlarına yasak bölgede avlanmaktan hiç çekinmeyen bir avcı yanaşır ve tuttuğu gibi, ikisini, Dubai'de turistlere gösterilecekleri özel bir akvaryuma götürür. Çeşit kaçış denemesinden sonra güney denizlerine doğru yol alırlar. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..



Sammy´nin Maceraları 2 ( Sammy’s Adventure 2 [3D] )Türkçe Dublaj izle filminin oyuncuları Billy Unger , Carlos Mccullers ıı , Isabelle Fuhrman , Melanie Griffith , Pat Carroll, senaryosu Domonic Paris tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Ben Stassen yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/sammynin-maceralari-2-sammys-adventure-2-3d-turkce-dublaj-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Sammy's Adventure 2 [3D] Türkçe Dublaj izle , Sammy´nin Maceraları 2 , Sammy´nin Maceraları 2 ( Sammy's Adventure 2 )Türkçe Dublaj izle , Sammy´nin Maceraları 2 ( Sammy's Adventure 2 [3D] )Türkçe Dublaj izle , Sammy´nin Maceraları 2 izle , Sammy´nin Maceraları 2 Türkçe Dublaj izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2013 Filmleri , 3 Boyutlu , Animasyon Filmleri , Çizgi Filmler , En İyi 50 Film , Genel , Türkçe Dublaj Filmler , Vizyondakiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder