14 Aralık 2013 Cumartesi

Partiden Sonra, After Party türkçe dublaj izle


Partiden Sonra, After Party türkçe dublaj izle
Partiden Sonra 2013 yapımı korku filmidir. Carlos kentten uzakta bir partiye gider, üstelik Carlos tv de ki ünlü televizyon dizisinin baş aktörüdür. Özellikle genç kişilerin beğenisini elde eden Carlos, elindeki avantajı nasıl değerlendireceğini çok iyi bilmektedir. Bu sebeple de bir akşam esrarengiz bir partiye gelmesi için davet geldiğinde bu daveti geri çevirmez. Dört arkadaş birden telefonlarına gönderilen korkunç videolarla dehşete kapılırlar. Bu videolarda, evde kapana sıkışmış kişilerin acımasızca öldürülmeleri kayda alınmıştır.Esraengiz katil ise televizyon dizisinde Carlos'un oynadığı oyuncu gibi giyinmiştir. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Partiden Sonra, After Party türkçe dublaj izle filminin oyuncuları Julio Medina , Lina María Luna , Manuel Cabral , Raúl Corro , Ricardo Herrera, senaryosu Guillermo Rincón tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Julio César Luna yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/partiden-sonra-after-party-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler After Party hd izle , After Party izle , Partiden Sonra , Partiden Sonra hd izle , Partiden Sonra izle , Partiden Sonra türkçe dublaj izle , Partiden Sonra vk izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2013 Filmleri , Korku Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder