6 Aralık 2013 Cuma

Zindan Adası Full HD İzle online izle


Zindan Adası Full HD İzle
“Departed-Köstebek” ile Oscar ödülü kazanan yönetmen Martin Scorsese’in yönettiği “Shutter Island-Zindan Adası”nda, Massachussets sahili açıklarındaki bir adada suç işlemiş akıl hastalarının tedavi edildiği hastanedeki bir katilin esrarengiz şekilde kayboluşunu soruşturmakla görevlendirilen Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) ve Chuck Aule (Mark Ruffalo) adlı iki polisin baş döndüren hikayesi konu ediliyor. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..



Zindan Adası Full HD İzle filminin oyuncuları Ben Kingsley , Emily Mortimer , Leonardo DiCaprio , Mark Ruffalo , Michelle Williams, senaryosu Laeta Kalogridis tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Martin Scorsese yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/zindan-adasi-full-hd-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Leonardo DiCaprio filmleri izle , Leonardo DiCaprio izle , Zindan Adası full izle , Zindan Adası İzle , Zindan Adası İzle (Türkçe Dublaj Full HD ) , Zindan Adası İzle Leonardo DiCaprio , Zindan Adası online izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2010 Filmleri , 720p Filmleri , Dram Filmleri , Fantastik Filmler , Gerilim Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder