22 Aralık 2013 Pazar

Büyük Lebowski izle Türkçe Dublaj HD izle izle


Büyük Lebowski izle Türkçe Dublaj HD izle
Herkesin Dude olarak seslendiği Jeffrey Lebowski günlerden bir gün iki gagnsterin evine girip sarsarak borcunu ödemesini istemeleri üstüne bir diğer Lebowski nin daha aynı şehirde yaşadığını öğrenir. Evine gelen gangsterlerin odanın görüntüsünü güzelleştiren halısına işeyerek kirletmelerine içerleyen Dude, batan halısını tazmin etmek amacıyla diğer Lebowski nin yanına gider. Bu ziyaret sonunda işsiz Dude para kazanabileceği bir iş sahibi olmuştur. Yalnız Lebowski nin karısını kaçıranlara verilecek fidyeyi söylenilen yere koyması onu zengin birisi yapacaktır, fakat bu plan planladığı gibi gitmeyecektir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Büyük Lebowski izle Türkçe Dublaj HD izle filminin oyuncuları Jeff Bridges , John Goodman , Julianne Moore , Peter Stormare , Philip Seymour Hoffman, senaryosu Jacques Audiard tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Dan Mazer yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/buyuk-lebowski-izle-turkce-dublaj-hd-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Büyük Lebowski , Büyük Lebowski hd izle , Büyük Lebowski izle , The Big Lebowski , The Big Lebowski full izle , The Big Lebowski hd izle , The Big Lebowski izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , Komedi Filmleri , Suç Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder