22 Aralık 2013 Pazar

Aliens izle ,Yaratık izle TR Dublaj izle donmadan izle


Aliens izle ,Yaratık izle  TR Dublaj izle
Tarihin en bilinen uzay gemisi Nostromo görevini bitirmiş bir biçimde Dünya’ya geri gelirken diğer bir gezegenden bir yardım çağrısı duyarlar. Çağrıyı yanıtsız bırakmayan gemi mürettebatı bu tanınmayan gezegene iniş yapar. Bu çağrının bir uyarı sinyali olduğunu geç anlayan ekip tanınmayan bir yaşam formuyla karşılaştıklarında olağandışı bir tecrübeye, ürkütücü bir maceraya atılırlar,,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Aliens izle ,Yaratık izle TR Dublaj izle filminin oyuncuları Harry Dean Stanton , Ian Holm , John Hurt , Sigourney Weaver , Tom Skerritt, senaryosu James Vanderbilt tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Roel Reiné yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/aliens-izle-yaratik-izle-tr-dublaj-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Aliens , Aliens 1080p izle , Aliens hd izle , Aliens izle Yaratık , Yaratık 1080p izle , Yaratık hd izle , Yaratık izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 720p Filmleri , Bilim Kurgu Filmleri , Korku Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder