12 Aralık 2013 Perşembe

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı Full izle full hd izle


Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı Full izle
G.I. Joe: Rise of the Cobra'nın senaristi Stuart Beattie tarafından yazılan ve yönetilen bu Lionsgate yapımı filmde, Aaron Eckhart parçaları birleştirilmiş özel bir detektif olan Adam Frankenstein'ı canlandırıyor.
Doğaüstü yaratıklar Dünya'yı ele geçirmek isteyince, eşi benzeri görülmemiş bir kahraman insanoğlunun yardımına koşar... Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı Full izle filminin oyuncuları Aaron Eckhart , Bill Nighy , Jai Courtney , Miranda Otto , Yvonne Strahovski, senaryosu Kevin Grevioux tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Stuart Beattie yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/frankenstein-olumsuzlerin-savasi-full-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Frankenstein fragman , Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı fragmn , Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı izle , Ölümsüzlerin Savaşı izle, filmin kategorisi ise 2014 Filmleri , Aksiyon Filmleri , Bilim Kurgu Filmleri , En İyi 50 Film , Fantastik Filmler , Genel , Gerilim Filmleri , Korku Filmleri , Türkçe Altyazılı Filmleri , Yabancı Filmler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder