12 Aralık 2013 Perşembe

Kızım İçin full hd film izle Türkçe izle


Kızım İçin full hd film izle
Kırklı yaşların ortasındaki Tuncer, yıllar önce karısından boşanıp kendi hayatına yönelmiştir. Babasının varlığından habersiz büyüyen Tuba ise 18 yaşını doldurmasına üç hafta kala, bir anda karşısında Tuncer’i bulur. Onunla birlikte hayallerini aşan bir yolculuğa çıkar. Tuba, ilginç yolculukta, babası olduğunu iddia eden deli dolu ve gizemli Tuncer’i tanırken, büyük sürprizlerle karşılaşacaktır. Bir yandan hayatında eksikliğini hissettiği sevgilerle, diğer yandan aşkla tanışacaktır.Babasıyla ilgili tek bir anısı bile olmayan Tuba için anılarda kalacak “an”lar inşa etmeye çalışır Tuncer. Çünkü hayat, yaşanamayanlara hayıflanmak değildir... Yaşananlardan hatıralarda kalandır! Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Kızım İçin full hd film izle filminin oyuncuları Berke Üzrek , Eda Ece , İnci Türkay , Yakup Yavru , Yetkin Dikinciler, senaryosu Hakan Haksun tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Hakan Haksun yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/kizim-icin-full-hd-film-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Kızım İçin film izle , Kızım İçin full hd film izle , Kızım İçin full hd izle , Kızım İçin izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2013 Filmleri , Dram Filmleri , Yerli Filmler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder