29 Aralık 2013 Pazar

400 Darbe izle , The 400 Blows izle Altyazı izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/400-darbe-izle-the-400-blows-izle.html adresinden 400 Darbe izle , The 400 Blows izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Claire Maurier , François Truffaut , Jean-claude Brialy , Jean-pierre Leaud , Jeanne Moreau

Yüce Thor , Almighty izle Türkçe Altyazılı HD Altyazı izle


Yüce Thor , Almighty izle Türkçe Altyazılı HD filminin oyuncuları Cody Deal , Kevin Nash , Lauren Halperin , Nicole Fox , Patricia Velasquez , Richard Grieco, senaryosu Gary Ross tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Jon Lucas yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/yuce-thor-almighty-izle-turkce-altyazili-hd.html

Filmin adı Yüce Thor , Almighty izle Türkçe Altyazılı HD
2011 Amerikan yapımı Christopher Ray yönetmenliğinde çekilmiş fantastik, macera filmidir. Filmde, Norse mitolojisinden esinlenen heyecanlı fantezi serüvende çekiç-kaynak kahramanımızın günümüz Amerika'sına giderek şeytan tanrı Loki ile verdiği mücadele anlatılıyor..

28 Aralık 2013 Cumartesi

Ratatuy , Ratatouille izle Türkçe Dublaj HD Altyazı izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/ratatuy-ratatouille-izle-turkce-dublaj-hd.html adresinden Ratatuy , Ratatouille izle Türkçe Dublaj HD filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları : Engin Alkan , Ian Holm , James Remar , Toprak Sergen , Will Arnett

Yağmur Adam , Rain Man izle Türkçe Dublaj HD Altyazı izle


Yağmur Adam , Rain Man izle Türkçe Dublaj HD filminin konusu
Bir dışalım araba satıcısı olan Charlie, insanların fikirlerine saygı duymayan kendini düşünen ve kopuk bir şehir çocuğudur. Babasının vefat ettiğini haber alan Charlie, cenazesine vardığında, babasının 49 model bir Buick Roadmaster haricinde bütün mirasını bir vakfa bıraktığını öğrenir. Kendi hakkı olduğunu düşündüğü bu paradan bir pay alabilmek için bu vakfı ziyaret eden Charlie, buranın özürlülerle ilgilenen bir kurum olduğunu öğrenir.
http://www.enyenifilmlerizle.com/yagmur-adam-rain-man-izle-turkce-dublaj-hd.html

27 Aralık 2013 Cuma

Komşum Totoro izle Türkçe Dublaj HD izle


Komşum Totoro izle  Türkçe Dublaj HD
Anneleri, isimlendirmeyen ve uzun zamanlı bir rahatsızlığa yakalandığında ona daha yakın olmak amacıyla kaldığı hastanenin yakınındaki eski bir eve taşınmak isteyen iki minik kız, bir profesör olan babalarını da ayarlayıp bu kırsal yere taşınırlar. Minik kızlar Satsuki ve Mei bir süre sonra evin içinde onlarla beraber yaşayan, bazı varlıkların olduğunu anlarlar. Bu varlıklardan bir şekilde kurtulduklarında, evlerinin karşısındaki ormanda karşılaştıkları büyüleyici varlıklar iki kardeşi büyülü bir dünyanın içerisine sürüklerler. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/komsum-totoro-izle-turkce-dublaj-hd.html

26 Aralık 2013 Perşembe

Milyonluk Bebek izle Türkçe Dublaj Full HD 720p izle


Milyonluk Bebek izle Türkçe Dublaj Full HD filminin oyuncuları Clint Eastwood , Hilary Swank , Jay Baruchel , Margo Martindale , Morgan Freeman, senaryosu Dan Mazer tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Stewart Hendler yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/milyonluk-bebek-izle-turkce-dublaj-full-hd.html

Filmin adı Milyonluk Bebek izle Türkçe Dublaj Full HD
Frankie Dunn ringlerde yaşadığı seneler boyunca muhteşem dövüşçüler yetiştirmiştir. Öğrencisi olan boksörlere öğrettiği en önemli ders ise kendi yaşamı için de temel kabul ettiği, herşeyin üzerinde kendini korumaktır. Onu kızından soğutan ve uzak tutan acı deneyimi yüzünden uzun zamandır hiç kimse ile yakın olmamaya çalışmaktadır. Tek arkadaşı Scrap, onun spor salonuna göz kulak olmakta ve kaba dış görünümünün altında 23 yıldır yakasını bırakmayan bir affedilme beklentisi olduğunu bilmektedir ve bir gün Maggie Fitzgerald spor salonuna gelir,,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Mary And Max ( Türkçe Dublaj ) Full HD İzle Türkçe izle


Mary And Max ( Türkçe Dublaj ) Full HD İzle filminin oyuncuları Barry Humphries , Bethany Whitmore , Eric Bana , Philip Seymour Hoffman , Toni Collette, senaryosu Gary Ross tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Sofia Coppola yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/mary-and-max-turkce-dublaj-full-hd-izle.html

Filmin adı Mary And Max ( Türkçe Dublaj ) Full HD İzle
Avusturalyada yaşayan 8 yaşındaki minik Mary, alkolik bir anne ile umursamaz bir babanın meraklı ve bir o kadar da yalnız kızıdır.Amerikada yaşayan Max ise 44 yaşında ve muzdarip olduğu Asperger sendromu yüzünden dış dünyayı anlamakta ve çevresiyle iletişim kurmakta zorluk yaşayan bir diğer yalnız insandır.Bir mektup dostluğu, bu iki insanın birbirlerini tanımasını ve birbirlerinin yaşamlarını değiştirmesini sağlar,,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Kelebek ve Dalgıç izle Türkçe Dublaj HD 720p izle


Kelebek ve Dalgıç izle  Türkçe Dublaj HD
, Elle dergisi editörü Jean-Dominique Bauby’nin gerçek hayat öyküsünden yola çıkarak yazdığı ve Türkçe’ye de çevrilen "Kelebek ve Dalgıç Giysisi" isimli kitaptan sinemaya aktarıldı. Geçirdiği beyin kanaması sebebiyle 43 yaşında sol gözünün görme yetisi haricinde diğer bütün bedensel fonksiyonlarını kaybeden Jean-Dominique Bauby yaşamı beyninde yaşamaya başlar ve dış dünyayla bağını sol gözü bağlantısıyla kurar,,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/kelebek-ve-dalgic-izle-turkce-dublaj-hd.html

Jurassic Park izle Türkçe Dublaj Full HD Türkçe izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/jurassic-park-izle-turkce-dublaj-full-hd.html adresinden Jurassic Park izle Türkçe Dublaj Full HD filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Ariana Richards , Jeff Goldblum , Laura Dern , Richard Attenborough , Sam Neill , Samuel L. Jackson

Babam İçin (Türkçe Dublaj ) Full HD İzle online izle


Babam İçin (Türkçe Dublaj ) Full HD İzle filminin konusu
Gerry Conlon adında İrlandalı bir genç 70'i senelerde İngiltereye gider..Dostlarıyla bir evde bieraber otururlar..Bir polis baskınında hiç alakası olmamasına rağmen 1974 Gyildford bombalamasından sorumlu tutulur. Terörle mücadelede insan haklarının hiçe sayıldığı bir İngiltere dönemidir.Babasıda dahil ailesinden birkaç kişide tutuklanır..Gerry'e fiziksel manevi işkence yapılır. Kadın avukat (Emma Thompson) seneler süren mücadeleden sonra suçsuz olduklarını ispatlayabilir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

http://www.enyenifilmlerizle.com/babam-icin-turkce-dublaj-full-hd-izle.html

25 Aralık 2013 Çarşamba

Gandhi izle Türkçe Dublaj Full HD donmadan izle


Gandhi izle Türkçe Dublaj Full HD filminin konusu
20. yüzyılın ilk yarısında İngiliz sömürgesi altındaki Hindistan’da geçen Gandhi, özgürlük mücadelesi amacıyla İngiliz yönetimine karşı “Pasif Direniş”i örgütleyen Mahatma Gandhi’nin hayatından bir kesit anlatıyor.En iyi biyografik çalışmalardan biri olarak kabul edilen Gandhi, 11 dalda aday olduğu Oscar ödüllerinden “en iyi film” ve “en iyi yönetmen” dahil tam 8 ödülle döndü.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

http://www.enyenifilmlerizle.com/gandhi-izle-turkce-dublaj-full-hd.html

Dokunulmazlar,The Untouchables izle TR Dublaj sinema izle


Dokunulmazlar,The Untouchables izle TR Dublaj filminin konusu
; Gün geçtikçe cesaretini kaybetmekte olan Ness bir gün deneyimli bir polis memuru olan Jimmy Malone ile karşılaşır, tanışırlar ve yakın bir arkadaşlık kurar; Malone Ness’in Chicago’daki teşkilatta gördüğü ilk dürüst kişidir. Malone’un yardımıyla Ness özel ekibine silahşör George Stone’u ve muhasebeci Oscar Wallace’ı ekleyerek Capone’un çevirdiği karanlık işlerin üstüne gitmeye başlar. Ekibin Capone’a karşı kullandığı taktiklerin bir kısmı hiç de yasal değildir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

http://www.enyenifilmlerizle.com/dokunulmazlarthe-untouchables-izle-tr-dublaj.html

Karanlık Yolculuk,Donnie Darko izle TR Dublaj online izle


Karanlık Yolculuk,Donnie Darko izle TR Dublaj
Ashley Tisdale , Drew Barrymore , Jake Gyllenhaal , Maggie Gyllenhaal , Seth Rogen oynadığı, Simon Beaufoy yönettiğini filmin konusu ; 80'lerin sonuna doğru geçen hikayede, Donnie Darko isminde 16 yaşında bir genç, bir takım gerçek olmayan şeyler görmeye başlar. Özellikle devamlı de tavşan kılıklı bir adam belirir. Çevresiyle uyum problemi yaşayan genç, ailesinin ve okulun kendisi için çizdiği yoldan ayrılıp, ilginç konuğunun izinden gidecektir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/karanlik-yolculukdonnie-darko-izle-tr-dublaj.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

24 Aralık 2013 Salı

Ben Hur izle , Ben-Hur izle Türkçe Dublaj HD Türkçe izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/ben-hur-izle-ben-hur-izle-turkce-dublaj-hd.html adresinden Ben Hur izle , Ben-Hur izle Türkçe Dublaj HD filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Charlton Heston , Jack Hawkins , Martha Scott , Sam Jaffe , Stephen Boyd

Trainspotting izle Türkçe Dublaj HD donmadan izle


Trainspotting izle Türkçe Dublaj HD
Mark Renton'un Edinburgh'ta hayatını sürdüren kendisine benzer eroin bağımlısı bir grup İskoç genç arkadaşlarla takılmaktadır. Hepsi ezilmiş, yalancı, psikopat, hırsız ve uyuşturucu madde bağımlısıdırlar. Kendilerine eroinle zarar verdikçe, kaçınılmaz sona yaklaşırlar ve arkadaşlıkları git gide kötüleşmeye başlar. İçlerinden yalnız Mark, bu durumdan kurtulabilecek güce sahiptir. Fakat, yaşamayı seçip seçmeme konusunda kararsızdır

Trainspotting izle Türkçe Dublaj HD filminin oyuncuları Ewan McGregor , Jonny Lee Miller , Kelly Macdonald , Kevin Mckidd , Robert Carlyle, senaryosu Stan Lee tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Louis Leterrier yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/trainspotting-izle-turkce-dublaj-hd.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Trainspotting , Trainspotting 1080p izle , Trainspotting full izle , Trainspotting hd izle , Trainspotting izle , Trainspotting kesintisiz izle , Trainspotting vk izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , Dram Filmleri , Suç Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Oyuncak Hikayesi , Toy Story izle TR Dublaj donmadan izle


Oyuncak Hikayesi , Toy Story izle TR Dublaj filminin konusu
Buzz Lightyear isimli yeni üretilen oyuncak, Andy'e armağan olarak verilir. Oyuncaktan çok hoşlanan Andy, eski sevdiği oyuncak olan Şerif Woody'e olan sevgisini yitirir. Bir gün Buzz bilmeden pencereden aşağı düşünce, herkes Woody'nin onu öldürdüğüne inanır. Woody, kendisini kurtarabilmek amacıyla Buzz'ın ardından giderek onu geri getirmeye karar verir. Ancak ikiliyi dış dünyada büyük tehlikelerle dolu maceralar beklemektedir.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

http://www.enyenifilmlerizle.com/oyuncak-hikayesi-toy-story-izle-tr-dublaj.html

Zoraki Kral , The Kings Speech izle TR Dublaj online izle


Zoraki Kral , The Kings Speech izle  TR Dublaj
babası V. George'un ölümünden sonra , Frederick Arthur George'un abisi Edward'ın Amerikalı Wallis Simpson ile evlenmek amacıyla tahtı Albert Frederick Arthur George'a vermesiyle başlar. Ancak tahta oturan yeni kralın ciddi bir engeli vardır. Halka hitabet etmekte problemler yaşayan kral çocukluğundan beri başına sorun olan kekemeliğini yenmek durumundadır. Yeni kralın bu problemi çözmesi ve onu kraliyet makamıne hazırlamak için Avustralyalı konuşma terapisti Lionel Logue devreye girer,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/zoraki-kral-the-kings-speech-izle-tr-dublaj.html

İnsan Avı , Oblawa izle Türkçe Altyazılı HD Türkçe izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/insan-avi-oblawa-izle-turkce-altyazili-hd.html adresinden İnsan Avı , Oblawa izle Türkçe Altyazılı HD filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları

23 Aralık 2013 Pazartesi

Metro Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça İzle Altyazı izle


Metro Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça İzle filminin konusu
Metro filmi izle oldukça özel bir gerilim filmi olan Metro, Moskova içerisinde çekilen son dönemlerde ki en iyi filmlerden biridir. Moskova içerisinde ki Metro güzergahı dahilinde ilerleyen film, bir anda nehirde yaşanan taşmaların tünele girmesi ile büyük bir gerilim, vahşet yaşamaya başlar. Metro filmi full izle ise, filmde nehrin taştıktan sonra metro içerisine sızması ile yaşananları ele almaktadır. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

http://www.enyenifilmlerizle.com/metro-filmi-turkce-dublaj-tek-parca-izle.html

Son Yolcu izle , Last Passenger Türkçe Dublaj 720p izle


Son Yolcu izle , Last Passenger Türkçe Dublaj
yeni çıkan Hollywood filmlerinden biri. Film için bugüne kadar bir hayli çaba harcandı. Filmin hikayesinde ise sıradan bir günde sıradan işler yapan insanların başına gelen bir felaket anlatılıyor. Filmde normal bir günde işe gitmek için trene binen bir grup iş yerlerine doğru yol almaktadır. Ancak olmadık bir tehlike onları beklemektedir. Trenin makinisti karanlıkla anlaşmış psikopat biridir. Trendekiler onu engellemek ve emellerine ulaşmaması için onunla savaşmak zorunda kalacaklardır. Bu da onlar için bir hayli zor olacaktır. Son Yolcu full hd izlerken aksiyon ve gerilimi bir arada yaşayabilirsiniz. Filmde yönetmen olarak aynı zamanda senarist olan Omid Noshin görev alıyor. Yaklaşık 2,5 milyon dolar harcanan filmde oyuncu olarak da Lewis Shaler rolünü üstlenen Dougray Scott, Sarah Barwell rolünü üstlenen Kara Tointon üstlenmiş.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/son-yolcu-izle-last-passenger-turkce-dublaj.html

Sırlar Evi , Stash House izle Türkçe Dublaj


Sırlar Evi , Stash House izle Türkçe Dublaj
Alyshia Ochse , Briana Evigan , Dolph Lundgren , Jon Huertas , Sean Faris oynadığı, David H. Steinberg yönettiğini filmin konusu Başarılı bir avukat olan David karısına sürpriz yaparak bir ev satın alır..Ev çiftin düşledikleri gibi bir evdir..Muhteşem, kocaman ve gösterişli...Ancak çiftin evle alakalı bilmedikleri bir şey vardır..Dışarıdan muhteşem ve kusursuz görünen bu ev içerisinde tehlike barındırmaktadır. Evdeki ilk gecelerinde bilmeden çift bu tehlikeyi anlarlar..Evin duvarları ve döşemeleri zulalanmış uyuşturucu doludurile kaplıdır. İşte bu keşiften sonra Emma ve David için korku dolu saatler başlar..Çünkü evde tek başlarına değildirler ve birileri onlardan almak istedikleri şeyi almak niyetindedir

Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/sirlar-evi-stash-house-izle-turkce-dublaj.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Silahlı Eller , Mains armées Türkçe Dublaj sinema izle


Silahlı Eller , Mains armées Türkçe Dublaj filminin oyuncuları Leïla Bekhti , Marc Lavoine , Roschdy Zem, senaryosu Thomas Bidegain tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Jonathan Levine yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/silahli-eller-mains-armees-turkce-dublaj.html

Filmin adı Silahlı Eller , Mains armées Türkçe Dublaj
Lucas ile onun ekibi çok iyi ve fazlaca başarılı olan bir grup polistir. Bu grubun en son görevi de sırlarla dolu olan bir örgütü bulup çökertmektir. Lucas , bu görev için Paris’e gitmiş ve orada narkotik polisi olan kızı ile yıllardan sonra tekrar konuşup görüşmüştür. Bu görüşmenin ardından baba ve kız aynı dava için mücadeleye başlar,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

22 Aralık 2013 Pazar

Oslo 31 Ağustos izle Türkçe Dublaj HD Altyazı izle


Oslo 31 Ağustos izle Türkçe Dublaj HD
Anders Danielsen Lie , Hans Olav Brenner , Johanne Kjellevik Ledang oynadığı, Dan Studney yönettiğini filmin konusu melankoli ve yalnızlık içinde yaşamı geçip giden akıllı, alımlı ve maddi gücü sağlam bir adam olan Anders'in izinde bir film. Şehir arkasında bir uyuşturucu rehabilitasyonuna giren Anders, yakında bu sağlık merkezinden çıkacak ve yeniden şehir yaşamına geri gelecektir. Şehre daha hızlı uyum sağlayabilmesi için iş görüşmesine gitmek için klinikten çıkan Anders, istim üstünde geçen klinik yaşamından sonra şehrin başı boşluğunda gezmeye başlar ve uzun bir süredir görmediği insanlar ile birleşir. Tüm gün ve gece boyunca geçmiş hatalarının hayaletleriyle umudun yardımı ile savaşmaya çalışır,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/oslo-31-agustos-izle-turkce-dublaj-hd.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Büyük Lebowski izle Türkçe Dublaj HD izle izle


Büyük Lebowski izle Türkçe Dublaj HD izle
Herkesin Dude olarak seslendiği Jeffrey Lebowski günlerden bir gün iki gagnsterin evine girip sarsarak borcunu ödemesini istemeleri üstüne bir diğer Lebowski nin daha aynı şehirde yaşadığını öğrenir. Evine gelen gangsterlerin odanın görüntüsünü güzelleştiren halısına işeyerek kirletmelerine içerleyen Dude, batan halısını tazmin etmek amacıyla diğer Lebowski nin yanına gider. Bu ziyaret sonunda işsiz Dude para kazanabileceği bir iş sahibi olmuştur. Yalnız Lebowski nin karısını kaçıranlara verilecek fidyeyi söylenilen yere koyması onu zengin birisi yapacaktır, fakat bu plan planladığı gibi gitmeyecektir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Büyük Lebowski izle Türkçe Dublaj HD izle filminin oyuncuları Jeff Bridges , John Goodman , Julianne Moore , Peter Stormare , Philip Seymour Hoffman, senaryosu Jacques Audiard tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Dan Mazer yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/buyuk-lebowski-izle-turkce-dublaj-hd-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Büyük Lebowski , Büyük Lebowski hd izle , Büyük Lebowski izle , The Big Lebowski , The Big Lebowski full izle , The Big Lebowski hd izle , The Big Lebowski izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , Komedi Filmleri , Suç Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Aliens izle ,Yaratık izle TR Dublaj izle donmadan izle


Aliens izle ,Yaratık izle  TR Dublaj izle
Tarihin en bilinen uzay gemisi Nostromo görevini bitirmiş bir biçimde Dünya’ya geri gelirken diğer bir gezegenden bir yardım çağrısı duyarlar. Çağrıyı yanıtsız bırakmayan gemi mürettebatı bu tanınmayan gezegene iniş yapar. Bu çağrının bir uyarı sinyali olduğunu geç anlayan ekip tanınmayan bir yaşam formuyla karşılaştıklarında olağandışı bir tecrübeye, ürkütücü bir maceraya atılırlar,,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Aliens izle ,Yaratık izle TR Dublaj izle filminin oyuncuları Harry Dean Stanton , Ian Holm , John Hurt , Sigourney Weaver , Tom Skerritt, senaryosu James Vanderbilt tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Roel Reiné yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/aliens-izle-yaratik-izle-tr-dublaj-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Aliens , Aliens 1080p izle , Aliens hd izle , Aliens izle Yaratık , Yaratık 1080p izle , Yaratık hd izle , Yaratık izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 720p Filmleri , Bilim Kurgu Filmleri , Korku Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Aliens 2 izle ,Yaratık 2 izle TR Dublaj izle donmadan izle


Aliens 2 izle ,Yaratık 2 izle TR Dublaj izle
Bill Paxton , Lance Henriksen , Michael Biehn , Paul Reiser , Sigourney Weaver oynadığı, Gary Ross yönettiğini filmin konusu Aliens 2 , 1986 yapımı James Cameron yonetmenliginde bilim-kurgu, aksiyon türündeki filmdir. 1979 yılında gösterime giren Yaratık filminin devamı olarak çekilmiştir. Film, zaman olarak ilk filmden 57 yıl sonrasını anlatmaktadır. Birçok film eleştirmeni tarafından bilim-kurgu, aksiyon tipi filmler için bir mihenk taşı niteliğinde olduğu belirtilmiştir. Nostromo’dan kurtulan tek kişi olan Teğmen Ellen Ripley 50 yıllık uykudan uyandırılarak dünyaya getirilir.Yaratıkları buldukları gezegenin kolonileştirildiği insanların orada yaşadıklarını öğrenir.Ancak bir süredir insanlardan haber alınamamaktador. Ellen Ripley’e bir ekible beraber insanları kurtarma görevi verilir. Aliens 2 konseptine yönetmen James Cameron'ın yaklaşımı ve ortaya çıkan belki de serinin en iyi filmi.1987'de 7 dalda Oscar'a aday olan Alien 2, en iyi görsel efekt ve en iyi ses efekti dallarında bu ödüle layık görülmüştür. Aliens 2, 1986 yapımı olmasına rağmen çekim kalitesi mükemmel. senaryosu tutarlı ve ilgi çekici. görsel efektler yapım yılı eski olmasına rağmen oldukça iyi.Aliens 2 izlemenizi tavsiye ederiz,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/aliens-2-izle-yaratik-2-izle-tr-dublaj-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Terminatör 1 izle Türkçe Dublaj HD sinema izle


2029 yılının kıyamet sonrası Los Angeles'ında Skynet isimli yapay zeka ürünü bilgisayar sistemi 1990'larda büyük bölümünü yok ettiği insan ırkının kurtulmayı başaran direnişçilerine karşı savaşmaktadır. Direnişçiler Skynet'e karşı başarıya yakalamadan hemen önce Skynet savaşçı Terminatör'lerinden birine zamanda yolculuk yaptırarak onu geçmişe göndermeyi başarır. Terminatör'ün görevi direnişçilerin başı olan John Connor'ın annesi Sarah Connor'ın hayatına son vermektir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Terminatör 1 izle Türkçe Dublaj HD filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Terminatör 1 izle Türkçe Dublaj HD adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/terminator-1-izle-turkce-dublaj-hd.html

Mamut, Mammoth izle Türkçe Dublaj HD Türkçe izle


Mamut, Mammoth izle Türkçe Dublaj HD filminin konusu
Lukas Moodysson'un bu ilk İngilizce filmi, New York'ta zengin bir hayat süren Ellen ve Leo çifti ile kızları Jackie ve Filipinli bakıcısı Gloria'nın hayatını anlatıyor. Tom, Tayland'a yaptığı bir iş seyehati esnasında hayatında bir farklılık yapmak istediğinin farkına varır. Aldığı kararın tetiklediği olaylar zinciri ve sonuçları evdeki herkesi etkiler. Üç değişik kııtada, üç yıla yakın bir sürede çekilen Mamut, bugüne kadar çekilmiş en büyük çaplı İsveç filmlerinden sayılıyor.
http://www.enyenifilmlerizle.com/mamut-mammoth-izle-turkce-dublaj-hd.html

21 Aralık 2013 Cumartesi

Madagaskar 3 -3D izle Türkçe Dublaj HD Türkçe izle


Madagaskar 3 -3D izle Türkçe Dublaj HD
Ben Stiller , Bryan CranstonDavid Schwimmer , Chris Rock , Jada Pinkett Smith oynadığı, Cormac Mccarthy yönettiğini filmin konusu Aslan Alex, Zebra Marty, Zürafa Melma ve su aygırı Gloria yine ortalığı birbirine katacaklar. Polise tutuklanmadan evleri New York'a geri gidebilmek amacıyla kendilerini gezici bir sirkin gösteri ekibine katılmakta bulurlar. Alex'in yapmak istediği mümkün mertebe dikkat çekmeden eve geri dönmekken, bu ekiple işi oldukça zordur. Avrupa turnesi şüphesiz ki oldukça renkli geçecektir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/madagaskar-3-3d-izle-turkce-dublaj-hd.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Kirli Oyun, Freelancers izle Türkçe Dublaj HD online izle


Kirli Oyun, Freelancers izle Türkçe Dublaj HD filminin konusu
New York polisi olan babasının öldürülmesine tanık olmasından on beş sene ardından Jonas ‘’Malo’’ Maldonado (Curtis ’50 Cent ‘ Jackson) polis akademisinde okur, mezun olur, ve babasının eski ortağının , Vito Sarcone (Robert De Niro) başını çektiği terbiyesiz polislerin olduğu bir gruba girer. Malo bu terbiyesiz ve şiddetli ortamda daha da derinlere girer , babasının ölümünün ardındaki gerçekleri çözmeye başlar, ve tüm bunların arkasında ki kişiye hesap sormak için plan kurmaya başlar,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

http://www.enyenifilmlerizle.com/kirli-oyun-freelancers-izle-turkce-dublaj-hd.html

Scarface , Yaralı Yüz izle Türkçe Dublaj HD Altyazı izle


Fidel Castro, Küba’da istenmeyen rejim muhaliflerine Amerika’ya göç etme hakkı verir. Küba’ya göç edecek olan binlerce insanın arasında azılı suçlular ve akıl hastaları da mevcuttur. Bu azılı suçluların en tanınanlarından Tony Montana da yakın dostu Manny Ribera ile Miami’ye göç eder. Montana kendisini ülkenin uyuşturucu babalarından birisi olan Frank Lopez’in yanında bulur. Montana’nın ise geldiği yerlerden daha yükseklere gitmek yönünde oldukça iddialı ve cesur amaçları vardır,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Scarface , Yaralı Yüz izle Türkçe Dublaj HD filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Scarface , Yaralı Yüz izle Türkçe Dublaj HD adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/scarface-yarali-yuz-izle-turkce-dublaj-hd.html

Ran izle Türkçe Dublaj Full HD Türkçe izle


Ran izle Türkçe Dublaj Full HD
Shakespeare’in Kral Lear’inde, 16. yy’ın ihtiyar lordu Lear krallığını üç kızı arasında paylaştırmak ister. Her biri ülkenin üç değişik yerindeki kalelerde durarak sadakatlarini göstereceklerdir. Büyük kızları menfaatleri amacıyla sahte bir samimiyet gösterirken, babasına duyduğu bağlılıkla en küçük kızı O’nun gerçekleri görmesi için çabalar,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/ran-izle-turkce-dublaj-full-hd.html

Müfreze — Platoon izle Türkçe Dublaj HD izle donmadan izle


Müfreze — Platoon izle Türkçe Dublaj HD izle filminin oyuncuları , senaryosu Adam Herz tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/mufreze-platoon-izle-turkce-dublaj-hd-izle.html

Filmin adı Müfreze — Platoon izle Türkçe Dublaj HD izle
Chris Taylor adında bir öğrenci okulunu bırakarak gönüllü asker olarak Vietnam Savaşı'na girer. Vietnam'da bir sınır cephesine giden Taylor cephede hüküm süren kötü hava koşulları ve yorucu şartlar sebebiyle bitap düşer. Bir gece Vietnam'lıların saldırısına şahit olan bölük bu hengame sırasında kimi askerlerin ölümüne şahit olur. Bu küçük askeri birlikte iki çavuş arasında yaşanan güç gösterileri de işlerin yolunda gitmemesine yol açmaktadır. Ne için savaştığını anlamayan bu insanlar günden güne hayat, ölüm ve savaş kavramlarına dair inançlarını kaybetmektedirler,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

İnce Buz ,Thin Ice izle Türkçe Dublaj HD izle


İnce Buz ,Thin Ice izle Türkçe Dublaj HD izle
Billy Crudup , Bob Balaban , David Harbour , Michelle Arthur , Sue Scott oynadığı, Aaron Helbing yönettiğini filmin konusu Mickey Prohaska küçük bir kasabada sigortacılık yapmakta, bir yandan kendi işini yapmaya çabalarken öbür yandan da kendisinden boşanmaya uğraşan karısıyla ilişkisini düzeltmek için çabalamaktadır. Mickey'e göre her şey insanları öyküsüne inandırmaktan ibarettir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/ince-buz-thin-ice-izle-turkce-dublaj-hd-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

20 Aralık 2013 Cuma

Özgürlük Yolu izle Türkçe Dublaj HD izle 720p izle


Özgürlük Yolu izle  Türkçe Dublaj HD izle
Jon Krakauer'ın 1996 yılında yayınlanan, Christopher McCandless'ın maceraları hakkında kurgu olmayan aynı adlı kitaptan uyarlanmış 2007 yapımı sinema filmidir. Türlü iklim koşullarında birkaç insanın hayatta kalma mücadelesi..İkinci dünya savaşı dönemi Sibirya'dan Himalayalara 6500 km.lik eksilerek,dağılarak,umut ederek ama asla vazgeçmeyerek devam edilen bir yol .İnanılması güç ama karakterlerimiz kafalarına koymuşlar bir kere. Özgürlük adına binlerce km kaydeden 7 kişinin gerçek hikayesi.Bu filmi izledikten sonra özgürlüğün ne demek olduğunu,ne kadar kıymetlı oldugunu anlayacaksınız.Polonyalı genç Janusz, kendine “Bay Smith” adını takmış alaycı Amerikalı Zoran ve dövmeli gangster Valka’dan oluşan bu gruba daha sonra Irena adlı bir mülteci de katılır. Başlarına ödül konmuş olan ekip önce ıssız Sibirya’yı, ardından Gobi Çölü’nün uçsuz bucaksız düzlüklerini ve son olarak Himalayalar’ı aşmak zorunda kalacaktır,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/ozgurluk-yolu-izle-turkce-dublaj-hd-izle.html

İnce Buz ,Thin Ice izle Türkçe Dublaj HD izle online izle


İnce Buz ,Thin Ice izle Türkçe Dublaj HD izle filminin oyuncuları Billy Crudup , Bob Balaban , David Harbour , Michelle Arthur , Sue Scott, senaryosu Aaron Helbing tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Martin Scorsese yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/ince-buz-thin-ice-izle-turkce-dublaj-hd-izle.html

Filmin adı İnce Buz ,Thin Ice izle Türkçe Dublaj HD izle
Mickey Prohaska küçük bir kasabada sigortacılık yapmakta, bir yandan kendi işini yapmaya çabalarken öbür yandan da kendisinden boşanmaya uğraşan karısıyla ilişkisini düzeltmek için çabalamaktadır. Mickey'e göre her şey insanları öyküsüne inandırmaktan ibarettir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Kill Bill Vol. 1 izle Türkçe Dublaj HD izle full hd izle


Kill Bill Vol. 1 izle Türkçe Dublaj HD izle
Gelin' (The Bride) lakabıyla tanınan kiralık katil, düğünü esnasında saldırıya uğrar. Kilisedeki büün insanlar öldürülür. O da karnındaki bebeğini düşürür fakar hayatta kalmayı başarır. 5 yıl kadar komada kalan Gelin, bir mucize eseri yaşama geri döner. Bundan böyle tek hedefi vardır: Ona ihanet eden eski patronu Bill ve adamlarını teker, teker öldürmek. Bill'i en son öldürecektir. Gelin intikamını almak için yola koyulur,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Kill Bill Vol. 1 izle Türkçe Dublaj HD izle filminin oyuncuları Daryl Hannah , David Carradine , Lucy Liu , Michael Madsen , Uma Thurman, senaryosu James Vanderbilt tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/kill-bill-vol-1-izle-turkce-dublaj-hd-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Kill Bill Vol. 1 , Kill Bill Vol. 1 full hd izle , Kill Bill Vol. 1 full izle , Kill Bill Vol. 1 hd izle , Kill Bill Vol. 1 izle , Kill Bill Vol. 1 vk izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 720p Filmleri , Aksiyon Filmleri , Suç Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

19 Aralık 2013 Perşembe

Gökkuşağı Savaşçıları izle Türkçe Dublaj izle full hd izle


Gökkuşağı Savaşçıları izle Türkçe Dublaj izle
Yerel bir toplulukta yaşayan bir takım insan, doğayla uyum sağlamayı başararak yaşamda kalmaktadır. Fakat yaşadıkları bölgeye gelen gaddar tüccarlar, onları köle gibi kullanarak esir etmek istemektedirler. Grubun başı olan Genji önderliğinde buna karşı savaşacak olan halk, bu uğurda bir çok fedakarlık yapmak zorunda kalır. İki kısım halinde çekilen Tayvan yapımı film, yerel bir halkın özgürlük mücadelesinden esinlenerek beyazperdeye aktarılıyor.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/gokkusagi-savascilari-izle-turkce-dublaj-izle.html

İhtiyarlara Yer Yok izle Türkçe Dublaj izle


İhtiyarlara Yer Yok izle Türkçe Dublaj izle filminin oyuncuları Garret Dillahunt , Javier Bardem , Josh Brolin , Tommy Lee Jones , Woody Harrelson, senaryosu Christopher McQuarrie tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Gore Verbinski yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/ihtiyarlara-yer-yok-izle-turkce-dublaj-izle.html

Filmin adı İhtiyarlara Yer Yok izle Türkçe Dublaj izle
Llewellyn Moss (Josh Brolin) geyik avında olduğu bir gün, Meksika yakınlarında bir uyuşturucu pazarlığının bol kanlı sonuyla karşılaşır. Yalnız parayı alıp giden Moss yaralı olan bi insana su vermek için geceyarısı olayın olduğu yere geri döner, fakat bu niyeti başına bela açacaktır ve Anton Chigurh (Javier Bardem) ile karşılaşmasına sebep olacaktır.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Otel Ruanda, Hotel Rwanda izle TR Dublaj izle donmadan izle


Otel Ruanda, Hotel Rwanda izle TR Dublaj izle filminin oyuncuları Don Cheadle , Jean Reno , Joaquin Phoenix , Nick Nolte , Sophie Okonedo, senaryosu Enrique Urbizu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Enrique Urbizu yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/otel-ruanda-hotel-rwanda-izle-tr-dublaj-izle.html

Filmin adı Otel Ruanda, Hotel Rwanda izle TR Dublaj izle
1994'de dünyanın gözü önündeki soykırım Rwanda'da meydana geldi...Oranın halkı ikiye bölünmüş şekilde Hutular ve Tutsiler olarak insanları sınıfara ayırmıi ve çıkan savaşda yüzbinler öldürülmüştür...Ancak filmdeki acı gerçek dünya buna seyirci kaldı...Bin küsür insanın yaşamını kurtarmaya uğraşan bir insanın öyküsünü anlatıyor.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Thor Asgard Maceraları izle TR Dublaj izle


Thor Asgard Maceraları izle TR Dublaj izle filminin oyuncuları Craig Kyle , Greg Johnson, senaryosu Liz Brixius tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Gore Verbinski yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/thor-asgard-maceralari-izle-tr-dublaj-izle.html

Filmin adı Thor Asgard Maceraları izle TR Dublaj izle
Genç Thor, kardeşi Loki ile beraber; efsanevi kayıp kılıç Sortor’u bulmak için, sislerin, devlerin, derin uçurumların ve buzdan vadilerin içine girerler. İlk başlarda pek de tehlikeli görünmeyen bu macera; gün geçtikçe büyük zorluklara gebe olacak, ve Thor’un kendini ispatlaması amacıyla büyük bir sınava dönüşecektir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Thor Asgard Maceraları izle TR Dublaj izle full hd izle


Thor Asgard Maceraları izle TR Dublaj izle
Genç Thor, kardeşi Loki ile beraber; efsanevi kayıp kılıç Sortor’u bulmak için, sislerin, devlerin, derin uçurumların ve buzdan vadilerin içine girerler. İlk başlarda pek de tehlikeli görünmeyen bu macera; gün geçtikçe büyük zorluklara gebe olacak, ve Thor’un kendini ispatlaması amacıyla büyük bir sınava dönüşecektir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/thor-asgard-maceralari-izle-tr-dublaj-izle.html

İlk Aşk izle, Flipped izle Türkçe Dublaj izle full hd izle


İlk Aşk izle, Flipped izle Türkçe Dublaj izle filminin oyuncuları Aidan Quinn , Callan Mcauliffe , Madeline Carroll , Morgan Lily , Rebecca De Mornay, senaryosu David Moody tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Adam Green yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/ilk-ask-izle-flipped-izle-turkce-dublaj-izle.html

Filmin adı İlk Aşk izle, Flipped izle Türkçe Dublaj izle
Bryce ve Julie Bryce'nin mahalleye taşınmasıyla ikinci sınıfta karşılaşmışlardır. Küçük Juli, Bryce'ın yaşamına girmesi ile İlk Aşkını da tatmış olur. Fakat by durum Bryce için farklıdır. Kızlardan korkan, utangaç ve sıkılgan Bryce, her ne kadar Juli'yi kaybetmek istemese de, kızın ısrarı ve "hayır" yanıtını kabul etmemesi inirini bozmaktadırEnyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

18 Aralık 2013 Çarşamba

Eyvah Çocuklar Küçüldü izle Türkçe Altyazılı izle sinema izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/eyvah-cocuklar-kuculdu-izle-turkce-altyazili-izle.html adresinden Eyvah Çocuklar Küçüldü izle Türkçe Altyazılı izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Jared Rushton , Kristine Sutherland , Mark L. Taylor , Matt Frewer , Rick Moranis

Adsız Kılıç izle Türkçe Dublaj Full HD izle Türkçe izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/adsiz-kilic-izle-turkce-dublaj-full-hd-izle.html adresinden Adsız Kılıç izle Türkçe Dublaj Full HD izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Seung-woo Cho , Soo Ae , Sophie Broustal

Daha İyi Bir Hayat izle Türkçe Dublaj HD izle izle


Daha İyi Bir Hayat izle Türkçe Dublaj HD izle
Demián Bichir , Eddie Martinez , Nancy Lenehan , Olivia Presley , Patrizia Medrano oynadığı, Simon Beaufoy yönettiğini filmin konusu Carlos Galindo (Demian Bichir),çocuğu için güzel bir dünya kurmaya çalışan Meksikalı bir adamdır.Hayat güçlüklerle doludur ve bunun çok iyi farkındadır. Carlos, Hayatının kontrolünü elinde tutmaya çalışırken, olaylar onu tamamen kaybedecek bir duruma getirecektir.

Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/daha-iyi-bir-hayat-izle-turkce-dublaj-hd-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Fargo izle Türkçe Dublaj Full HD İzle Türkçe izle


Fargo izle Türkçe Dublaj Full HD İzle filminin oyuncuları Frances McDormand , John Carroll Lynch , Peter Stormare , Steve Buscemi , William H. Macy, senaryosu Aaron Helbing tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Dennis Dugan yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/fargo-izle-turkce-dublaj-full-hd-izle.html

Filmin adı Fargo izle Türkçe Dublaj Full HD İzle
Ekonomik sıkıntıda olan bir otogalerici kayınpederinden para alabilmek için eşini kendi kiraladığı iki belalıya kaçırtır.Fakat işler ayarladığı şekilde gitmez. Serserilerden biri yolda bir polisi öldürür. Karlarla sarılı küçük bir kasabanın hamile polis memuru olaya el koyar. Deliller onu kaçırılan kadının eşine götürecekdirEnyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

17 Aralık 2013 Salı

Son Oyun,Thick As Thieves izle Türkçe Dublaj 720p izle


Son Oyun,Thick As Thieves izle Türkçe Dublaj filminin oyuncuları Antonio Banderas , Morgan Freeman , Radha Mitchell , Robert Forster , Tom Hardy, senaryosu Kurt Wimmer tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Craig Zisk yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/son-oyunthick-as-thieves-izle-turkce-dublaj.html

Filmin adı Son Oyun,Thick As Thieves izle Türkçe Dublaj





Son Oyun 2009 yapımı macera ve suç filmidir. Keith Ripley suçluların kanunlarına uygun olarak hayatını sürdüren yetenekli bir soyguncudur: Görevini yap, ortağının arkasını kolla, hiçbir zaman teslim olma, polisle işbirliği yapma. Ripley'in daha önceki ortağı bu söylenilenlere uymamış ve bunu yaşamı ile ödemiştir. Jack Gabriel ise, New York caddelerinde hırsızlığı çok iyi yapan yakışıklı bir adamdır. Ripley; kendinin de izinde olduğu bir mücevher satıcısının; Jack tarafından soyuluşunu görür. Ripley hazırladığı gerçek büyük soygun için istediği ortağı bulmuştur,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Kalbini Dinle ( August Rush )Türkçe Dublaj İzle full hd izle


Yetenekli ve karizmatik İrlandalı gitarist ile genç ve güzel çellist New York'taki Washington Square'de karşılaşırlar, ancak bu sıradan bir gece değildir. Büyülü anlar yaşayan ikili bir süre birbirlerinden ayrı düşeceklerdir. Ancak onları ufak bir çocuk bir araya getirecektir: Küçük bir yetim olan August Rush sokaklarda kendi müziğini yapmakta ve sihirli bir güç tarafından korunmaktadır. Küçük August yeteneğini giderek herkese kanıtlamaktadır. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Kalbini Dinle ( August Rush )Türkçe Dublaj İzle filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Kalbini Dinle ( August Rush )Türkçe Dublaj İzle adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/kalbini-dinle-august-rush-turkce-dublaj-izle.html

16 Aralık 2013 Pazartesi

Karanlığın Ordusu ( Army of Darkness ) Türkçe Dublaj İzle sinema izle


Karanlığın Ordusu ( Army of Darkness ) Türkçe Dublaj İzle filminin konusu
Evil Dead serisinin bu üçüncü filminde Ash zamanda yolculuk yapmış ve 1300’lü yıllara düşmüştür. Onu bulan bir grup asker casus olduğunu düşünür ve ölüme mahkum eder. Ancak bu sırada bulunduğu kale saldırıya uğrar. Kahramanlıkla bütün düşmanları öldüren Ash adeta bir kahraman gibi görülür.Krallığa Necronomicon’u alması için yardım etmeye karar verir. Bu kitap sayesinde o da evine gidebilecektir. Ancak kitabı alırken kötülüğün uyanmasını sağlar ve ölüler ordusu ile krallık arasında başlayan savaşa liderlik etmek zorunda kalır. Ash çiftelisi ve testeresi ile bu savaşı kazanabilecek midir?

http://www.enyenifilmlerizle.com/karanligin-ordusu-army-of-darkness-turkce-dublaj-izle.html

Benim İçin Öldür Türkçe Dublaj HD İzle izle


Benim İçin Öldür Türkçe Dublaj HD İzle filminin oyuncuları Chelah Horsdal , Donal Logue , Katie Cassidy , Torrance Coombs , Tracy Spiridakos, senaryosu Liz Brixius tarafından yazılan filmin yönetmenliğini John Putch yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/benim-icin-oldur-turkce-dublaj-hd-izle.html

Filmin adı Benim İçin Öldür Türkçe Dublaj HD İzle
Kendisini taciz eden eski erkek arkadaşını unutmaya çalışan Amanda ile geçmişinden kaçan Hailey aynı evi paylaşmaya başlarlar ve birbirlerine geçmişlerini unutturmak için yardım ederler. Bunun bedeli ne olursa olsun…Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Yeni Hayat ( Cast Away ) izle Türkçe Dublaj HD


Yeni Hayat ( Cast Away ) izle Türkçe Dublaj HD
Chuck Noland, filmde hem kişisel hayatını hem de iş hayatını saatin tik-taklarına göre yaşayan bir FedEx sistem mühendisini canlandırıyor. Hırslı kişiliği yüzünden her şeyini kariyerine adamış olan Noland günlerini, maksimum kontrol sayesinde maksimum başarıyı getirecek şekilde önceden planlayarak yaşamaktadır.İşinde her şeyi halledebilen Chuck özel hayatında aynı derecede başarılı değildir çünkü işiyle ilgili sorumlulukları, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Kelly'ye çok az zaman ayırmasına neden olmaktadır. Filmde Kelly'yi yine bir Oskar sahibi aktrist Helen Hunt canlandırıyor.Fakat Chuck'ın bu manik varlığı, uzak bir adada yalnız kaldıktan - hayal edilebilecek en ıssız yere savrulduktan - sonra sona erecektir. Yaşam mücadelesi vermeye başladığı andan itibaren, günlük hayatın rahatlığından uzakta, ve hiç kimseyle konuşamayan Chuck hem fiziksel hem ruhsal açıdan bir değişime de başlamış olacaktır. Ve günlük hayatın boş işleri ve baskılarını çok uzaklarda bırakan Chuck'ın 'başarı' ya ve kendisine bakışı düşünebileceğinden çok daha fazla değişecektir. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..



Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/yeni-hayat-cast-away-izle-turkce-dublaj-hd.html

14 Aralık 2013 Cumartesi

Partiden Sonra, After Party türkçe dublaj izle


Partiden Sonra, After Party türkçe dublaj izle
Partiden Sonra 2013 yapımı korku filmidir. Carlos kentten uzakta bir partiye gider, üstelik Carlos tv de ki ünlü televizyon dizisinin baş aktörüdür. Özellikle genç kişilerin beğenisini elde eden Carlos, elindeki avantajı nasıl değerlendireceğini çok iyi bilmektedir. Bu sebeple de bir akşam esrarengiz bir partiye gelmesi için davet geldiğinde bu daveti geri çevirmez. Dört arkadaş birden telefonlarına gönderilen korkunç videolarla dehşete kapılırlar. Bu videolarda, evde kapana sıkışmış kişilerin acımasızca öldürülmeleri kayda alınmıştır.Esraengiz katil ise televizyon dizisinde Carlos'un oynadığı oyuncu gibi giyinmiştir. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Partiden Sonra, After Party türkçe dublaj izle filminin oyuncuları Julio Medina , Lina María Luna , Manuel Cabral , Raúl Corro , Ricardo Herrera, senaryosu Guillermo Rincón tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Julio César Luna yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/partiden-sonra-after-party-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler After Party hd izle , After Party izle , Partiden Sonra , Partiden Sonra hd izle , Partiden Sonra izle , Partiden Sonra türkçe dublaj izle , Partiden Sonra vk izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2013 Filmleri , Korku Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Güzel Tanık-Cat Run Sexy. Silly? Slayer! full hd türkçe dublaj izle full hd izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/guzel-tanik-cat-run-sexy-silly-slayer-full-hd-turkce-dublaj-izle.html adresinden Güzel Tanık-Cat Run Sexy. Silly? Slayer! full hd türkçe dublaj izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Karel Roden , Michelle Lombardo , Paz Vega , Scott Mechlowicz , Tony Curran

Kutsal Toprak Türkçe Dublaj HD izle full hd izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/kutsal-toprak-turkce-dublaj-hd-izle.html adresinden Kutsal Toprak Türkçe Dublaj HD izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Gale Harold , Ingrid Coree , James Stordahl , Jonell Kennedy , Leisha Hailey

Yeşil Yaban Arısı Filmini izle 720p izle


Yeşil Yaban Arısı Filmini izle
Yeşil Yaban arısı filminin konusu:Şehrin en büyük gazetesinin sahibinin serseri,çapkın bir oğlu vardır.Genç a
dam babasının mirasını yiyen hayatını eğlenceyle geçiren bir insandır.Yanlız işler birden terse döner ve babası gizemli bir şekilde ölür.Gazetenin yeni sahibi artık kendisidir.Kato adlı şirketle güçlerini birleştirip iyi şeyler yapmaya çalışacaktır.Bu genç adam dışardan göründüğü gibi hiçte serseri yada çapkın değildir.Genç adam gündüzleri iş patronu geceleri ise suçlularla savaşan bir süper kahramandır.Fantastik film sevenler için güzel bir film..!

Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/yesil-yaban-arisi-filmini-izle.html

13 Aralık 2013 Cuma

Son Tanık (The Expatriate )Türkçe Dublaj izle 720p izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/son-tanik-the-expatriate-turkce-dublaj-izle.html adresinden Son Tanık (The Expatriate )Türkçe Dublaj izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Aaron Eckhart , Eric Godon , Garrick Hagon , Liana Liberato , Olga Kurylenko

Ultraviolet izle Türkçe Dublaj HD Altyazı izle


21. yüzyıl sonlarında insanlık çok değişmiştir. Hemofaj denilen hastalık dolayısıyla genetik olarak değişmiş yeni bir insan türü ortaya çıkar. Bu değişiklik onların çok daha hızlı, inanılmaz derecede kuvvetli ve keskin bir zekaya sahip olanlarını sağlar. Onlar 'normal' ve 'sağlıklı' insanlardan ayrı düştüklerinde dünya insanlar ve hemofajlar arasında yepyeni bir sivil savaşın eşiğine gelir. Bu savaşta amaç 'hastalıklı' olanların yok edilmesidir. Bu çapraz ateşin arasında kalan bir hemofaj olan Ultraviolet bir anda kendini hükümet tarafından işaretlenmiş dokuz yaşında bir çocuğu onlardan korumaya çalışırken bulur... Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Ultraviolet izle Türkçe Dublaj HD filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Ultraviolet izle Türkçe Dublaj HD adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/ultraviolet-izle-turkce-dublaj-hd.html

Teksas Katliamı – Texas Chainsaw 2013 Türkçe Altyazılı izle Türkçe izle


TEXAS CHAINSAW 3D cinayete meyilli Sawyer ailesinin efsanevi hikayesine Tobe Hooper’ın yıllarca insanların arkalarında bir iz bırakmadan kaybolduğu Newt, Teksas’ta geçen 1974 yapımı korku klasiğinin kaldığı yerden devam ediyor... Kasaba halkı uzun zamandır bu kayıplardan Sawyer ailesinin sorumlu olduğundan şüphelenmektedir. Şüpheleri sonunda genç bir kadının dört arkadaşının korkunç şekilde öldürülmesinin ardından Sawyerların evinden kaçtığı sıcak bir yaz gününde doğrulanır. Küçük kasabada söylentiler artınca, öfkeli bir kalabalık Sawyerların evinin etrafını sarar ve evi ateşe vererek ailenin tüm fertlerini öldürürler. Dahası, öldürdüklerini düşünürler. Yıllar sonra ilk olayların yaşandığı yerden kilometrelerce uzakta yaşayan Heather isimli genç bir kadın bir gün, hiç tanımadığı büyükannesinden kendisine Teksas’ta bir ev miras kaldığını öğrenir. Aile köklerini ortaya çıkarmak için arkadaşlarıyla yolculuğa çıkan Heather Teksas’a vardığında mirasın büyük ve terk edilmiş bir ev olduğunu öğrenir. Ancak bir anda sahip olduğu servet, evin karanlık ve rutubetli bodrum katında kendisini bekleyen korkuyla karşılaşınca, ona pahalıya mal olur
Teksas Katliamı – Texas Chainsaw 2013 Türkçe Altyazılı izle filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Teksas Katliamı – Texas Chainsaw 2013 Türkçe Altyazılı izle adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/teksas-katliami-texas-chainsaw-2013-turkce-altyazili-izle.html

Officer Down 720p HD 2013 Türkçe Altyazılı izle sinema izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/officer-down-720p-hd-2013-turkce-altyazili-izle.html adresinden Officer Down 720p HD 2013 Türkçe Altyazılı izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Annalynne Mccord , David Boreanaz , Dominic Purcell , James Woods , Stephen Dorff

Özür Dilerim full hd film izle sinema izle


Özür Dilerim full hd film izle filminin oyuncuları Ayten Uncuoğlu , Deniz Denker , Güven Kıraç , Köksal Engür , Serkan Ercan, senaryosu Umut Dağ tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Cemil Ağacıkoğlu yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/ozur-dilerim-full-hd-film-izle.html

Filmin adı Özür Dilerim full hd film izle
Selim, kırklı yaşlara adımını atmış, zihinsel engelli bir adamdır. Annesi Neriman'ın büyük bir özveriyle yetiştirdiği Selim, her daim annesinin ve ailesinin üzerine titrediği şey olmuştur. Şimdilerde erkek kardeşi Zafer evlenmek üzeredir ve bu durum ilginin Zafer'e geçmesi demektir. Zafer kendisine çaresizlikle bağlı olan sevgilisi Hale ile evlilik adımları atarken ailenin odaklandığı tek durum bu olur. Ne var ki düğün günü gerçekleşen bir hadise her şeyi altüst edecektir. Selim sessizce ortadan kaybolarak, aile fertlerini daha önce farkında olmadıkları gerçekleri keşfedecekleri hüzünlü bir kadere sürükler.
İlk filmi Eylül ile Altın Koza'da En İyi Yönetmen ödülüne layık görülen Cemil Ağacıkoğlu'nun ikinci uzun metraj denemesi olan filmin oyuncu kadrosunda Güven Kıraç, Köksal Engür ve Sema Poyraz gibi usta isimler yer alıyor. Filmin başrol oyuncularından Sema Poyraz, Özür Dilerim’deki performansıyla 32. İstanbul Film Festivali’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü almıştır. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Hızlı Ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj izle izle


Hızlı Ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj izle filminin oyuncuları Luke Evans , Michelle Rodriguez , Paul Walker , Vin Diesel , wayne Johnson, senaryosu Zübeyir Çinğay tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Justin Lin yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/hizli-ve-ofkeli-6-turkce-dublaj-izle-2.html

Filmin adı Hızlı Ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj izle
Dom ve Brian’ın Rio soygunu oldukça kilit bir ismin çetesini çökertip, ekibe 100 milyon dolar kazandırdığından beri, paraya para demeyen kahramanlarımız dünyanın tadını çıkartıyordu. Fakat bir yandan da eve dönmek ve kaçmadan, saklanmadan yaşamak arzusu içlerini kemiriyordu. Ne kadar çok paraları olsa da, aileden ve yuvadan uzak hayat bir süre sonra zor gelir. Bu arada Hobbs dünyada 12 ülkeye yayılmış bir suç organizasyonu araştırmaya başlar. Bu örgüt her biri birer ölüm makinesi olan paralı askerlerden oluşmaktadır; ve örgütün ikinci lideriyse Dom’un öldüğünü sandığı eski aşkı Letty’den başkası değildir! Adamlarla kapışmanın tek yolu onları kendi seviyelerine yani sokaklara çekmektir.
Hobbs, Dom’a takımını Londra’da yeniden toplamasını teklif eder, karşılığındaysa haklarındaki tüm dava dosyaları ve suçlamalar düşürülüp eve geri dönmeyi, ailelerine kavuşmayı vaat eder.
Vin Diesel ve Paul Walker’ın sinema tarihine soygun ve araba kovalamacası olarak geçen ünlü serisinin son halkası olan film, bu sefer İspanya’da ve İngiltere’de çekildi. Yapımın yönetmenliğini ise seride yapımcı kimliği ile de yer alan Justin Lin üstlenirken, senaryo Chris Morgan’a ait

Yaşamak İstediğim Hayat – How I Live Now 2013 Türkçe Altyazılı izle Türkçe izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/yasamak-istedigim-hayat-how-i-live-now-2013-turkce-altyazili-izle.html adresinden Yaşamak İstediğim Hayat – How I Live Now 2013 Türkçe Altyazılı izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları George Mackay , Harley Bird , Saoirse Ronan , Sophie Ellis , Tom Holland

12 Aralık 2013 Perşembe

Hücre film izle Türkçe izle


Hücre film izle
Catherine Sutherland , Colton James , Dean Norris , Dylan Baker , Gerry Becker , Jake Weber , James Gammon , Jennifer Lopez , Lauri Johnson , Marianne Baptiste , Marianne Jean-Baptiste , Musetta Vander , Patrick Bauchau , Pruitt Taylor Vince , Tara Subkoff , Vince Vaughn , Vincent D'Onofrio oynadığı, yönettiğini filmin konusu FBI ajanları tarafından aranan bir seri katil son kurbanı’nı kaçırıp sakladığı yeri öğrenmek için ajanlarından birini katilin beynine girerek bilği edinmesine ikna etmek ve son kurbanın yerini tesbit etmek ve kurbanı kurtarmak için büyük çaba göstermektedirler.

Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/hucre-film-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Sihirbazlar Çetesi & Now You See Me 2013 Türkçe Dublaj izle online izle


Sihirbazlar Çetesi & Now You See Me 2013 Türkçe Dublaj izle filminin oyuncuları Dave Franco , Jesse Eisenberg , Mark Ruffalo , Morgan Freeman , Woody Harrelson, senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Louis Leterrier yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/sihirbazlar-cetesi-now-you-see-me-2013-turkce-dublaj-izle.html

Filmin adı Sihirbazlar Çetesi & Now You See Me 2013 Türkçe Dublaj izle
Atlas isimli son derece karizmatik ve etkileyici bir illüzyonistin liderliğini yaptığı, dünyanın en iyi sihirbazlarından oluşan 'Four Horsemen' ekibinin başından geçenleri konu alıyor. Ekip üstün sihir marifetlerini sadece sahne gösterileri için değil, soygun yaptıkları bankaların sistemlerine erişmek ve izleyicilerini soymak için kullanıyorlar. Bu adamlar izleyicileri önce başka bir kıtadaki bir bankayı soyarak, daha sonra beyaz yakalı bir suçlunun bankadaki milyon dolarlarını izleyicilerin banka hesaplarına aktararak şaşırtıyorlar. Bunun üzerine onları durdurmaya kararlı olan özel FBI ajanı Dylan bu çetenin peşine düşer ... 'The Transporter', 'The Incredible Hulk' ve 'Clash of the Titans' gibi epik filmleriyle tanıdığımız Louis Leterrier tarafından yönetilen film 2013 Yapımı filmlerin en öenmli yapımlarından bir tanesidir.

Kızım İçin full hd film izle Türkçe izle


Kızım İçin full hd film izle
Kırklı yaşların ortasındaki Tuncer, yıllar önce karısından boşanıp kendi hayatına yönelmiştir. Babasının varlığından habersiz büyüyen Tuba ise 18 yaşını doldurmasına üç hafta kala, bir anda karşısında Tuncer’i bulur. Onunla birlikte hayallerini aşan bir yolculuğa çıkar. Tuba, ilginç yolculukta, babası olduğunu iddia eden deli dolu ve gizemli Tuncer’i tanırken, büyük sürprizlerle karşılaşacaktır. Bir yandan hayatında eksikliğini hissettiği sevgilerle, diğer yandan aşkla tanışacaktır.Babasıyla ilgili tek bir anısı bile olmayan Tuba için anılarda kalacak “an”lar inşa etmeye çalışır Tuncer. Çünkü hayat, yaşanamayanlara hayıflanmak değildir... Yaşananlardan hatıralarda kalandır! Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Kızım İçin full hd film izle filminin oyuncuları Berke Üzrek , Eda Ece , İnci Türkay , Yakup Yavru , Yetkin Dikinciler, senaryosu Hakan Haksun tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Hakan Haksun yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/kizim-icin-full-hd-film-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Kızım İçin film izle , Kızım İçin full hd film izle , Kızım İçin full hd izle , Kızım İçin izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2013 Filmleri , Dram Filmleri , Yerli Filmler

Gökkuşağının Altında Türkçe Dublaj izle online izle


Gökkuşağının Altında Türkçe Dublaj izle
Film 2013 yapımı olup türkçe dublaj şeklinde hd kalitede sitemizde izleyebilirsiniz. Laura (Agathe Bonitzer) genç bir kızdır. Hayatına ciddi bir ilişki yaşamanın zamanı geldiğini düşünür. Fakat karşısına 2 kişi birden çıkar. Kafası karışacaktır.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler

Gökkuşağının Altında Türkçe Dublaj izle filminin oyuncuları Agathe Bonitzer , Agnès Jaoui , Arthur Dupont, senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Agnès Jaoui yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/gokkusaginin-altinda-turkce-dublaj-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Gökkuşağının Altında Filmini izle , Gökkuşağının Altında Full HD izle , Gökkuşağının Altında Tek Parça 720p izle , Gökkuşağının Altında Türkçe Dublaj izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2013 Filmleri , Genel , Komedi Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Gezginler – Sightseers Türkçe dublaj izle izle


Gezginler – Sightseers Türkçe dublaj izle
Adamımız Chris 'in kendini kız arkadaşına yaşantısını enteresan bir şekilde göstermeye karar verir. Chris'in karavanı vardır. İngiltere adalarına yolculuğa çıkar. Tina normalde hayatında bu şekilde bir macera yaşamamıştır.

Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/gezginler-sightseers-turkce-dublaj-izle.html

Mezarına Tüküreceğim 2 izle sinema izle


mezarına tüküreceğim 2 başlarda düzenli bir hayatı bulunan katie çok çalışarak kendini ispatlama peşindedir. Bu deneyimleri bir anda kötü bir kabusa dönüşecektir. Kaçırılan katie dövülür ve çok kötü bir şekilde inciletecektir. Başına gelen olayların intikamını almak için en az onlar kadar kötü olması gerekmektedir. Bunlardan bir ders çıkarmak gerekirse çok güzel bir hayatınız var fakat herşey tersine dönüşebilir.
Mezarına Tüküreceğim 2 izle filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Mezarına Tüküreceğim 2 izle adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/mezarina-tukurecegim-2-izle.html

Yılın Savaşı & Battle of the Year 2013 Türkçe Altyazılı izle 720p izle


Yılın Savaşı & Battle of the Year 2013 Türkçe Altyazılı izle filminin oyuncuları Caity Lotz , Chris Brown , Josh Holloway , Josh Peck , Laz Alonso, senaryosu Brin Hill , Chris Parker tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Benson Lee yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/yilin-savasi-battle-of-the-year-2013-turkce-altyazili-izle-2.html

Filmin adı Yılın Savaşı & Battle of the Year 2013 Türkçe Altyazılı izle

Yılın Savaşı & Battle of the Year 2013 Türkçe Altyazılı izle izle


Yılın Savaşı & Battle of the Year 2013 Türkçe Altyazılı izle filminin konusu

http://www.enyenifilmlerizle.com/yilin-savasi-battle-of-the-year-2013-turkce-altyazili-izle-2.html

Vahşi Cin ( Goblin ) Full İzle izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/vahsi-cin-goblin-full-izle.html adresinden Vahşi Cin ( Goblin ) Full İzle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Andrew Wheeler , Brandy Kopp , Brendan Beiser , Brett Dier , Camille Sullivan , Colin Cunningham , Donnelly Rhodes , Elizabeth Weinstein , Erin BoyesX Gil Bellows , Glenn Ennis , Jordan Moore , Kathleen Duborg , Reilly Dolman , Tracy Spiridakos

Vahşi Cin ( Goblin ) Full İzle full hd izle


Vahşi Cin ( Goblin ) Full İzle filminin oyuncuları Andrew Wheeler , Brandy Kopp , Brendan Beiser , Brett Dier , Camille Sullivan , Colin Cunningham , Donnelly Rhodes , Elizabeth Weinstein , Erin BoyesX Gil Bellows , Glenn Ennis , Jordan Moore , Kathleen Duborg , Reilly Dolman , Tracy Spiridakos, senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Francis Lawrence yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/vahsi-cin-goblin-full-izle.html

Filmin adı Vahşi Cin ( Goblin ) Full İzle
Vahşi Cin Goblin Kanada yapımı ve 2010 yılında vizyona girmiş olan bir filmdir. Bilim kurgu ve korku türünde olan filmin IMDB puanı 4.3’tür. Jeffery Scott Lando tarafından yönetilen filmin başrol oyuncuları; Gil Bellows, Camille Sullivan ve Andrew Wheeler’dir. Vahşi Cin Goblin her yıl cadılar bayramında ortaya çıkmakta olan bir yaratık olan Goblin tatil için ormana giden insanlar için kabus olmuştur. Ormana giden insanları yiyen Vahşi Cin Goblin Ormana giden bir grup arkadaşın onun elinden kurtulmasını konu almaktadır. İzlerken korkacağınız ve ürkeceğiniz bir film olan Vahşi Cin Goblin korku filmi seven insanların korkmasına neden olacak bir filmdir,Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Karlar Ülkesi – Frozen 2013 Filmini İzle online izle


Karlar Ülkesi - Frozen 2013 Türkçe Altyazılı Türkiye Vizyon Tarihi 17 Ocak 2014 Krallık, Karlar Kraliçesi (Snow Queen)'nin laneti sonrasında ebediyen sürecek bir kış mevsimine mahkum edilmiştir. Bir kehanet, bir krallığı sonsuza dek kışa mahkum edince korkusuz ve iyimser Anna, cesur dağ adamı Kristoff ve onun sağ kolu olan ren geyiği Sven ile işbirliği yapıp kız kardeşi Kar Kraliçesi Elsa’yı bulmak ve buz büyüsünü bozmak için uzun bir yolculuğa çıkar. Bu krallıkta yaşamakta olan maceracı ve iyi kalpli Anna, Karlar Kraliçesi'ni bulup laneti sona erdirmesini sağlayarak, şehrinde yaşayan insanları eski güzel günlerine döndürmeye karar verir. Görünürde basit olan bu plan, izbe dağdaki yolculuk ilerledikçe zorlaşmaya başlar. Mitolojik yaratıklar ve ürkütücü büyüler eşliğinde süren yolculuğun her dönemecinde ayrı bir tehlike ortaya çıkar. Yolculuğun asıl zor yanı ise zamanla yarışıyor oldukları gerçeğidir
Karlar Ülkesi – Frozen 2013 Filmini İzle filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Karlar Ülkesi – Frozen 2013 Filmini İzle adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/karlar-ulkesi-frozen-2013-filmini-izle.html

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı Full izle full hd izle


Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı Full izle
G.I. Joe: Rise of the Cobra'nın senaristi Stuart Beattie tarafından yazılan ve yönetilen bu Lionsgate yapımı filmde, Aaron Eckhart parçaları birleştirilmiş özel bir detektif olan Adam Frankenstein'ı canlandırıyor.
Doğaüstü yaratıklar Dünya'yı ele geçirmek isteyince, eşi benzeri görülmemiş bir kahraman insanoğlunun yardımına koşar... Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı Full izle filminin oyuncuları Aaron Eckhart , Bill Nighy , Jai Courtney , Miranda Otto , Yvonne Strahovski, senaryosu Kevin Grevioux tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Stuart Beattie yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/frankenstein-olumsuzlerin-savasi-full-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Frankenstein fragman , Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı fragmn , Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı izle , Ölümsüzlerin Savaşı izle, filmin kategorisi ise 2014 Filmleri , Aksiyon Filmleri , Bilim Kurgu Filmleri , En İyi 50 Film , Fantastik Filmler , Genel , Gerilim Filmleri , Korku Filmleri , Türkçe Altyazılı Filmleri , Yabancı Filmler

11 Aralık 2013 Çarşamba

Dijital Felaket – Mickey Virus 2013 Türkçe Altyazılı izle izle


Dijital Felaket – Mickey Virus 2013 Türkçe Altyazılı izle
İMDB: 6.1 Çalışmaktan uzak başıboş ama zeki bir bilgisayar korsanı olan Mickey Arora kendi halinde yaşarken bir gün işler karışır. ACP polis ekibinin başkanı Siddhanth, Delhi Polisi son zamanlarda ard arda gelen esrarlı bilgisayar korsanlarının ölümü üzerine, kendilerine bu davada yardımcı olabilecek kapasite bir bilgisayar korsanından yardım almak isterler. Tabiki bu kişi kahramanımız Mickey Arora'nın ta kendisidir. Zeki bir bilgisayar korsanı olan Mickey Arora'ya (Manish Paul) rastlar ve bu davayı çözmeye yardımcı olacağına inanır. Mickey gün içinde bakkal dükkanında çalışan, geceleri ise her zaman yanında bulunan erkek fatma arkadaşı Chutney (Puja Gupta) ile birlikte anti-virüs şirketleri için virüs oluştururlar..

Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/dijital-felaket-mickey-virus-2013-turkce-altyazili-izle.html

Bunraku Türkçe Dublaj izle donmadan izle


Bir gizemli drifter (Josh Hartnett) ve ateşli bir genç Japon savaşçısı Yoshi (Gackt) her ikisi de çirkin ve şiddetli suçlular tarafından terörize bir kasabasında geliyor. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Bunraku Türkçe Dublaj izle filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Bunraku Türkçe Dublaj izle adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/bunraku-turkce-dublaj-izle.html

Garip Turistler (Sightseers ) Türkçe Dublaj Film izle


Garip Turistler (Sightseers ) Türkçe Dublaj Film izle filminin oyuncuları Alice Lowe , Dominic Applewhite , Eileen Davies , Monica Dolan , Steve Oram, senaryosu Amy Jump tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Ben Wheatley yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/garip-turistler-sightseers-turkce-dublaj-film-izle.html

Filmin adı Garip Turistler (Sightseers ) Türkçe Dublaj Film izle
Garip Turistler, İngiltere´nin Göller Bölgesi´ni karavanlarıyla boydan boya geçen katil bir çiftin son derece komik ve kan revan tatillerini izliyor. Tutkulu, sevgi dolu bir çift olan Chris ve Tina´nın tatili iyi başlar ama karavan komşuları rahatsızlık vermeye başlayınca cesetler havada uçuşur ve ilişkileri zorlu bir sınavdan geçer. Kill List / Ölüm Listesi´yle dünya çapında beğeni toplayan Ben Wheatley´nin huzur dolu İngiltere manzaraları fonunda yol filmi türünü tepetaklak eden bu yeni filmi, kahkahayı kanla buluşturan leziz ve kapkara bir komedi.
Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

10 Aralık 2013 Salı

Yılın Savaşı & Battle of the Year 2013 Türkçe Altyazılı izle Türkçe izle


Yılın Savaşı & Battle of the Year 2013 Türkçe Altyazılı izle


Yılın Savaşı & Battle of the Year 2013 Türkçe Altyazılı izle filminin oyuncuları Caity Lotz , Chris Brown , Josh Holloway , Josh Peck , Laz Alonso, senaryosu Brin Hill , Chris Parker tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Benson Lee yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/yilin-savasi-battle-of-the-year-2013-turkce-altyazili-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Yılın Savaşı full izle , Yılın Savaşı hd izle , Yılın Savaşı izle , Yılın Savaşı türkçe dublaj izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2013 Filmleri , Dram Filmleri , En İyi 50 Film , Müzikal Filmleri , Türkçe Altyazılı Filmleri , Vizyondakiler

Dört Kardeş ( Four Brothers ) Türkçe Dublaj izle Türkçe izle


Bobby, Angel, Jeremiah ve Jack Mercer çocuklukları birlikte geçen bambaşka karakterlere sahip 4 kardeştir. Zamanla hepsi annelerinin yanından ayrılır. Yıllar sonra annelerinin ölümü üzerine cenaze törenine katılmak için bir araya gelirler.
Annelerinin ölümünü merak eden kardeşler, olayı araştırmaya başlarlar. Olayı araştırdıkça, Mercer kardeşler birbirlerine daha çok bağlanırlar ve olayı çözmek için var güçleriyle çalışırlar ..
Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Dört Kardeş ( Four Brothers ) Türkçe Dublaj izle filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Dört Kardeş ( Four Brothers ) Türkçe Dublaj izle adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/dort-kardes-four-brothers-turkce-dublaj-izle.html

Kanlı Av (Comedown )Türkçe Dublaj Film izle


Kanlı Av (Comedown )Türkçe Dublaj Film izle
Adam Deacon , Geoff Bell , Jessica Barden , Martin Compston , Slaine Kelly oynadığı, Steven Kendall yönettiğini filmin konusu “Birbirlerini çocukluktan beri tanıyan altı arkadaş, küçükken yaşadıkları ama şimdi terk edilmiş binaya zorla girerler. Korsan radyo istasyonu kurma amacıyla işgal ettikleri binada eğlenmeye başlayan gençler, alkol ve uyuşturucu ile iyice kafayı bulurlar. İçlerinden biri ortadan kaybolur. Etrafı araştırmaya başladıklarında binada yalnız olmadıklarını anlarlar. Binada yaşayan bir psikopat, gölgelerin arasında pusuya yatmış, gençleri sırayla avlamak için beklemektedir.” Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..



Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/kanli-av-comedown-turkce-dublaj-film-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Kanlı Av (Comedown )Türkçe Dublaj Film izle 720p izle


Kanlı Av (Comedown )Türkçe Dublaj Film izle
“Birbirlerini çocukluktan beri tanıyan altı arkadaş, küçükken yaşadıkları ama şimdi terk edilmiş binaya zorla girerler. Korsan radyo istasyonu kurma amacıyla işgal ettikleri binada eğlenmeye başlayan gençler, alkol ve uyuşturucu ile iyice kafayı bulurlar. İçlerinden biri ortadan kaybolur. Etrafı araştırmaya başladıklarında binada yalnız olmadıklarını anlarlar. Binada yaşayan bir psikopat, gölgelerin arasında pusuya yatmış, gençleri sırayla avlamak için beklemektedir.” Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..



Kanlı Av (Comedown )Türkçe Dublaj Film izle filminin oyuncuları Adam Deacon , Geoff Bell , Jessica Barden , Martin Compston , Slaine Kelly, senaryosu Steven Kendall tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Menhaj Huda yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/kanli-av-comedown-turkce-dublaj-film-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Comedown , Kanlı Av , Kanlı Av (Comedown ) izle , Kanlı Av (Comedown )Türkçe Dublaj Film izle , Kanlı Av Film izle , Kanlı Av izle , Kanlı Av Türkçe Dublaj Film izle, filmin kategorisi ise 2012 Filmleri , 720p Filmleri , Gerilim Filmleri , Korku Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Açık Mezar (Open Grave) Türkçe Altyazılı Film izle donmadan izle


Açık Mezar (Open Grave) Türkçe Altyazılı Film izle
Erin Richards , Joseph Morgan , Josie Ho , Sharlto Copley , Thomas Kretschmann oynadığı, Chris Borey , Eddie Borey yönettiğini filmin konusu Bir adam ceset dolu bir çukurda uyanır. Hiç birşey hatırlamıyordur. Kurtulduğunda karşısına çıkan yapabancılar ya onu kurtaracak ya da öldüreceklerdir. ..
http://www.enyenifilmlerizle.com


Filmin devamı ve diğer bilgiler için http://www.enyenifilmlerizle.com/acik-mezar-open-grave-turkce-altyazili-film-izle.html adresini ziyaret edebilirsiniz. Son çıkan sinema filmleri için enyenifilmlerizle.com

Too Big to Fail full hdTürkçe Dublaj izle izle


Too Big to Fail full hdTürkçe Dublaj izle
2008 yılında Amerika’da başlayan ve tüm dünyayı saran ekonomik krize sebep olan olayları ve kriz sürecinde büyük şirketlerde yaşananları, Amerikan hükümetinin ekonomik sistemi ve kendisini kurtarmak için nasıl çabaladığını anlatıyor. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/too-big-to-fail-full-hdturkce-dublaj-izle.html

Ölümcül Oyuncaklar Kemikler Şehri 2013 (The Mortal Instruments City of Bones) Türkçe Dublaj izle full hd izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/olumcul-oyuncaklar-kemikler-sehri-2013-the-mortal-instruments-city-of-bones-turkce-dublaj-izle.html adresinden Ölümcül Oyuncaklar Kemikler Şehri 2013 (The Mortal Instruments City of Bones) Türkçe Dublaj izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Jamie Campbell Bower , Jonathan Rhys Meyers , Kevin Zegers , Lena Headey , Lily Collins

9 Aralık 2013 Pazartesi

Jess & Moss Filmini İzle donmadan izle


Jess & Moss Filmini İzle
Moss Junior çocuk esirgeme kurumunda yaşayan bir çocuktur. Evlatlık alındığı her ailede, çıkardığı sorunlar yüzünden esirgeme kurumuna geri yollanır. Tam anlamıyla bela bir çocuk haline gelir. Rahibelerin yurdunda yaşamaya çalışırken birden karşısına başka bir aile çıkar. Ben Healy ve eşi Flo onu evlat edindiklerinde sıradan bir aileye sahip olacaklarını düşünürken, başlarına gelecek durumlardan habersizlerdir

Jess & Moss Filmini İzle filminin oyuncuları Donald R. Fleming , Marie Coleman , Sarah Hagan, senaryosu Scott Moore tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Clay Jeter yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/jess-moss-filmini-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Jess , Jess + Moss , Jess + Moss izle , Jess + Moss online Türkçe Dublaj izle , Jess + Moss Türkçe Dublaj izle , Moss, filmin kategorisi ise 2011 Filmleri , 720p Filmleri , Dram Filmleri , En İyi 50 Film , Genel , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Göster Gününü 2 (Kick Ass 2 ) 2013 Türkçe Dublaj izle izle


Göster Gününü 2 (Kick Ass 2 ) 2013 Türkçe Dublaj izle
Serinin ikinci filmi olan Kick Ass 2, yine fantastik kahramanların mücadelesini içeriyor. Ana karakter Dave (Kick Ass), suçlularla olan mücadelesine bir süreliğine ara vermeye karar verir. Ama bu aradan faydalanan başka kahramanlar meydana çıkar. Kostümlü bu kahramanları piyasadan kaldırmak gerekir. Kick Ass bu sırada Mindy (Hit Girl) ile tanışır. Onunla bu yeni kostümlü tiplere karşı mücadele etmek için bir grup kurmak ister. Dave aynı zamanda Justice Forever isminde başka bir örgüte de dahildir. Mücadele etmesi gereken en büyük düşmanı The Motherfucker ismindeki kötülüklerin başı olacaktır

Göster Gününü 2 (Kick Ass 2 ) 2013 Türkçe Dublaj izle filminin oyuncuları Aaron Taylor-Johnson , Chloë Grace Moretz , Christopher Mintz-Plasse, senaryosu J.H. Wyman tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Jeff Wadlow yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/goster-gununu-2-kick-ass-2-2013-turkce-dublaj-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Göster Gününü , Göster Gününü 2 (Kick Ass 2 ) 2013 Türkçe Dublaj izle , Göster Gününü 2 - Kick-Ass 2 Türkçe Dublaj izle , Göster Gününü 2 izle , Göster Gününü 2 Türkçe Dublaj izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2013 Filmleri , 720p Filmleri , Fantastik Filmler , Gerilim Filmleri , Macera Filmleri , Suç Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Siyah Kuğu – Black Swan 2010 Türkçe Dublaj izle


Siyah Kuğu – Black Swan 2010 Türkçe Dublaj izle
Nina (Portman), New York’ta yaşayan çok yetenekli bir balerindir ve hayatında çoğu balerin için de olduğu gibi dansetmekten başka bir şey yoktur. Eski bir balerin olan ve bu konuda çok hırslı olan annesi Erica (Hershey) ile yaşamaktadır. Oyun yönetmeni Thomas Leroy (Cassel) KUĞU GÖLÜ’nün baş balerini Beth MacIntyre (Ryder) yeni sezonda değiştrimeye karar verir ve ilk tercihi de Nina’dır. Balenin saf ve zarif Beyaz Kuğu ile şehvetin temsilcisi Siyah Kuğuyu aynı anda canlandırabilecek birine ihtiyacı vardır. Fakat Nina’yı bekleyen bir yeni bir rakip vardır, ve o da Leroy’u etkilemeyi başarmıştır. Nina Beyaz Kuğu rolüne her ne kadar uysa da Lily de Siyah Kuğu’nun tam karşılığıdır. İki genç dansçı arasındaki rekabet garip bir arkadaşlığa dönüşürken Nina da kendi karanlık tarafıyla haşır neşir olmaya başlamıştır. Onu mahvedebilecek türden bir kayıtsızlık.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..


Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/siyah-kugu-black-swan-2010-turkce-dublaj-izle.html

8 Aralık 2013 Pazar

Hükümet Kadın 2 Full izle sinema izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/hukumet-kadin-2-full-izle.html adresinden Hükümet Kadın 2 Full izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Bülent Çolak , Demet Akbağ , Ercan Kesal

One Direction (This Is Us )2013 Türkçe Altyazılı izle


One Direction (This Is Us )2013 Türkçe Altyazılı izle filminin oyuncuları Harry Styles , Liam Payne , Zayn Malik, senaryosu Zayn Malik tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Morgan Spurlock yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/one-direction-this-is-us-2013-turkce-altyazili-izle.html

Filmin adı One Direction (This Is Us )2013 Türkçe Altyazılı izle
İngiltere’de katıldıkları bir yarışma sonrasında iyi bir prodüktörün youtube’de izlediği videolarından etkilenerek danışmanlık teklif ettiği ve bu şekilde bir anda dünyanın en çok sıçrama yapan teenage gruplardan biri haline gelmiştir. Grup elemanlarının kişisel hayatlarında aileleri ile olan ilişkilerinden müziklerinin yayınlandığı bir müzikale dönüşen belgesel ve müzikal karışımı bir yapım.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

7 Aralık 2013 Cumartesi

Snowpiercer ( 720p) izle Türkçe Altyazılı HD izle 720p izle


Snowpiercer ( 720p) izle Türkçe Altyazılı HD izle filminin oyuncuları Chris Evans , Ed Harris , Jamie Bell , John Hurt , Tilda Swinton, senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Joon-ho Bong yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/snowpiercer-720p-izle-turkce-altyazili-hd-izle.html

Filmin adı Snowpiercer ( 720p) izle Türkçe Altyazılı HD izle
2031 yılında, küresel ısınmayı durdurmak üzere yapılan bir deney yanlış gitmiş ve dünya yeniden buzul çağına dönmüştür. Bu felaketten geride kalan az sayıda insan, Snowpiercer adı verilen bir trende yaşamak zorunda kalmıştır. Ancak trendeki insanlar yöneten ve yönetilen kesim olarak ikiye ayrılmıştır. Sürekli ezilen arka vagon halkı, artık bu duruma bir son vermek istemektedir.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Zindan Adası İzle (Türkçe Dublaj Full HD ) full hd izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/zindan-adasi-izle-turkce-dublaj-full-hd.html adresinden Zindan Adası İzle (Türkçe Dublaj Full HD ) filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Ben Kingsley , Emily Mortimer , Leonardo DiCaprio , Mark Ruffalo , Michelle Williams

6 Aralık 2013 Cuma

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak TürkçeAltyazı İzle Altyazı izle


Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak TürkçeAltyazı İzle filminin konusu
İlk filmiyle adeta tüm dünya'da büyük bir ilgi uyandıran filmin devamı çekilip 22 kasımda sinemaseverlerin izlenimine sunulacak. 74. Geleneksel Açlık Oyunları'nı kazanan Katniss Everdeen’in, Haraç Peeta Mellark ikilisi güvenli olarak eve dönmüşlerdir. Evlerine dönen ikili halkın büyük beğeni ve ilgisi karşısında oldukça memnundurlar. Katniss’in bir isyanın patlamak üzere olduğunu hissetmesinin yanısıra; Capitol, Başkan Snow 75. Geleneksel Açlık Oyunları’nı (Çeyrek Asır Oyunları) hazırlarken halen kontrolü elde tutuyor – fakat bu oyun, Panem’i sonsuza dek değiştirebilir ... Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler
http://www.enyenifilmlerizle.com/aclik-oyunlari-2-atesi-yakalamak-turkcealtyazi-izle.html

Gerçeğe Çağrı (Total Recall) Türkçe Dublaj İzle sinema izle


Gerçeğe Çağrı (Total Recall) Türkçe Dublaj İzle
Filmde, düşleri gerçek anılara dönüştüren Recall isimli bir şirketten hizmet alan Douglas Quaid isimli bir adamın merkezinde yaşananları izliyoruz. Quaid, güzel bir karısı olan sıradan bir fabrika işçisidir ve Rekall şirketinin sunduğu bu olanaktan yararlanarak sıkıcı hayatından uzaklaşmak ister. Kendisine bir süper ajanın anıları yüklenen Quaid için işler hiç de yolunda gitmez ve kendisini bir anda av durumunda buluverir. Yönetici Cohaagen tarafından kontrol edilen silahlı güçler tarafından aranmaya başlayan Quaid, bir özgürlük savaşçısıyla birlik olarak yeraltı direnişinin liderini bulup Cohaagen'i durdurmaya çalışır. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..



Film ile ilgili detaylar http://www.enyenifilmlerizle.com/gercege-cagri-total-recall-turkce-dublaj-izle.html

The Hunt – Jagden 2013 Türkçe Altyazılı izle


The Hunt – Jagden 2013 Türkçe Altyazılı izle filminin oyuncuları Annika Wedderkopp , Mads Mikkelsen Thomas Bo Larsen, senaryosu Enrique Urbizu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Stephen Chbosky yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/the-hunt-jagden-2013-turkce-altyazili-izle.html

Filmin adı The Hunt – Jagden 2013 Türkçe Altyazılı izle
Lucas (Mads Mikkelsen) 40′lı yaşlarında bir adamdır. Sorunlar yaşadığı evliliğini bitirdiğinde kendine yeni bir hayat kurmaya karar vermiştir. Kendine yeni bir kız arkadaş edinir. Küçük bir oğlu da olan Lucas, kreşte yeni bir işe başlar. Sorunlu olan ilişkilerini de düzeltmeye çalışan adam, attığı küçük bir yalan sonrasında işlerinin tamamen ters gitmesini engelleyemez.

Mads Mikkelsen’in başrolde olduğu ve Klara (Annika Wedderkopp) adındaki küçük kızın başarılı performansı ile dikkat çeken film, Danimarka gibi bir ülkede dahi iki yüzlü insan ilişkilerinin sonuçlarının neler olabileceğini sade bir şekilde anlatmaktadır.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Yılın Savaşı ( Battle of the Year ) film izle izle


Sinema kalitesinde http://www.enyenifilmlerizle.com/yilin-savasi-battle-of-the-year-film-izle.html adresinden Yılın Savaşı ( Battle of the Year ) film izle filmini izleyebilirsiniz.

Filmin oyuncuları Caity Lotz , Chris Brown , Josh Holloway , Josh Peck , Laz Alonso

PARLAK YILDIZ TÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE


PARLAK YILDIZ TÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE filminin oyuncuları Abbie Cornish , Ben Whishaw , Jane Campion , Kerry Fox , Thomas Sangster, senaryosu Dan Mazer tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Stephen Chbosky yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/parlak-yildiz-turkce-dublaj-hd-izle.html

Filmin adı PARLAK YILDIZ TÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE
Eşsiz doğa manzaralarıyla dolu bu romantik film, 1818 senesinde, Londra’nın dışında oluyor . 23 yaşındaki şair Keats, genç komşuları Fanny Brawne’la kimsenin bilmediği bir ilişkiye girer. Birbirlerine bağlılıkları artar, aşkları büyürken bazı engelleri aşmaları gerekir: Fanny’nin annesi, Keats’in en samimi dostu Brown ve genç şairin tedavisiz hastalığı… Altın Palmiye ödülünü alan tek bayan yönetmen olan Oscarlı yönetmen Jane Campion’ın yeni filmi Altın Yıldızlar, yönetmenin en çok izlenen filmi olmaya da layık gösteriliyor. 25 senelik yaşamına 3 şiir kitabı doldurmayı başarmış olan ve verem yüzünnden hayatını kaybeden ünlü İngiliz şair John Keats’in hayatını son seneleri ile bu sırada moda öğrencisi Fanny Brawne’la payşatığı aşkı konu alan film 2009 Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye adayı olmuştur. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Zindan Adası Full HD İzle online izle


Zindan Adası Full HD İzle
“Departed-Köstebek” ile Oscar ödülü kazanan yönetmen Martin Scorsese’in yönettiği “Shutter Island-Zindan Adası”nda, Massachussets sahili açıklarındaki bir adada suç işlemiş akıl hastalarının tedavi edildiği hastanedeki bir katilin esrarengiz şekilde kayboluşunu soruşturmakla görevlendirilen Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) ve Chuck Aule (Mark Ruffalo) adlı iki polisin baş döndüren hikayesi konu ediliyor. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..



Zindan Adası Full HD İzle filminin oyuncuları Ben Kingsley , Emily Mortimer , Leonardo DiCaprio , Mark Ruffalo , Michelle Williams, senaryosu Laeta Kalogridis tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Martin Scorsese yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/zindan-adasi-full-hd-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Leonardo DiCaprio filmleri izle , Leonardo DiCaprio izle , Zindan Adası full izle , Zindan Adası İzle , Zindan Adası İzle (Türkçe Dublaj Full HD ) , Zindan Adası İzle Leonardo DiCaprio , Zindan Adası online izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2010 Filmleri , 720p Filmleri , Dram Filmleri , Fantastik Filmler , Gerilim Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Yabancı Filmler

Hükümet Kadını 2 Filmini Full İzle donmadan izle


Hükümet Kadını 2 Filmini Full İzle filminin konusu
Kadın 2 Full Tek Parça İzle 2013,Sermiyan Midyatın kendi babaannesinin yaşamından esinlenerek sinemaya uyarladığı Hükümet Kadın filminde Güneydoğunun ilk kadın belediye başkanı Zekiye Midyatın hikayesi ile eğlenmiştik.Şimdi devam filmi olan Hükümet Kadın 2 vizyona girecek.. Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler

Hükümet Kadını 2


http://www.enyenifilmlerizle.com/hukumet-kadini-2-filmini-full-izle.html