29 Kasım 2013 Cuma

Kaybolan Dalgalar (Vanishing Waves Aurora) türkçe dublaj film izle Altyazı izle


Kaybolan Dalgalar 2012 filmi yılının en iyi bilim kurgu filmlerinden bir tanesi olarak vizyonda ki yerini almıştır. Bu filmde anlatılmak istenen tam anlamıyla aslında insan ilişkilerinin her zaman bir birinin üzerinde etkisi olduğunu göstermek amacıyla yapılmıştır. Yapay ağ transferi üzerine çalışan Lukas hastanedeki komaya girmiş bir hastanın bilincine girebilmek için sensörlere kapanarak sıvı dolu bir tankın içine girmesi gerekmektedir. Kaybolan Dalgalar 2012 filminde heyecan ve gerilim hat safa olarak belirtilirken izleyici korku ile gerilim dolu dakikalar beklemekte olduğunu belirtmek istiyoruz. Bu nedenle sizlerde sitemiz üzerinden bu filmi izleme keyfine erişebilirsiniz. Filmin asıl amacı bilim kurgu üzerine kurulmuştur.Enyenifilmlerizle.com iyi Seyirler Diler..

Kaybolan Dalgalar (Vanishing Waves Aurora) türkçe dublaj film izle filmini görüntü kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Film ile ilgili genel bilgiler




Filmin görseline Kaybolan Dalgalar (Vanishing Waves Aurora) türkçe dublaj film izle adresinden görebilir, görüntü kalitesinde ki filmi izleyebilirsiniz.
http://www.enyenifilmlerizle.com/kaybolan-dalgalar-vanishing-waves-aurora-turkce-dublaj-film-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder