21 Kasım 2013 Perşembe

Içimdeki Yabancı – The Stranger Within Türkçe izle


Içimdeki Yabancı – The Stranger Within
Muhteşem bir uzak Akdeniz adası. İnsanın içini rahatlatan bir tatil. Travmatik bir çile . Ve sonra ünlü aktris Emily Moore (Warren) ve onun psikiyatrist kocası, Robert (Baldwin'dan kaçış. Ama evinde ilk gecede, genç bir kadın (Butler) elleri kanlı bir şekilde yürüyüş kazasında sevgilisi ölümüyle gelen histerik kan ile geldi. Robert ona ve genç kıza yardım sunuyor, ama onu düşündüren onu davranışları o evlilik için bir tehdit olabili mi?! Ve Emily meraklanıyor... Hayatı mı yoksa aşkı mı?

Içimdeki Yabancı – The Stranger Within filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/icimdeki-yabanci-the-stranger-within.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Içimdeki Yabancı - The Stranger Within film izle , Içimdeki Yabancı - The Stranger Within izle , Içimdeki Yabancı - The Stranger Within izlesene , Içimdeki Yabancı - The Stranger Within online izle , Içimdeki Yabancı - The Stranger Within türkçe dublaj izle, filmin kategorisi ise 2013 Filmleri , 720p Filmleri , Korku Filmleri , Yabancı Filmler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder