11 Kasım 2013 Pazartesi

All is Lost – Sona Doğru (2013) Full İzle 720p izle


All is Lost – Sona Doğru (2013) Full İzle
Hint Okyanusu’nda tek başına derin bir yolculuğa çıkan ismini bilmediğimiz bir adamın 12 metrelik teknesi zarar görür ve aniden su almaya başlar.
Navigasyon aletleri ve telsiz ekipmanı bozulan adam bilmeden şiddetli bir fırtınaya doğru yol almaktadır. Teknesinin zarar gören bölümünü tamir etmekte her ne kadar başarılı olsa da yaşına rağmen edindiği denizcilik bilgisi ve gücü onu fırtınadan kurtarmaya yetecek midir?

All is Lost – Sona Doğru (2013) Full İzle filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan http://www.enyenifilmlerizle.com/all-is-lost-sona-dogru-2013-full-izle.html adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler All is Lost En iyi filmler , All is Lost full 2013 izle , İmdb 8.1 üstü filmler , Sona Doğru Divx filmi izle , Sona Doğru izle , Sona Doğru Online izle , Sona Doğru Tek Part filmi izle , Sona Doğru Türkçe Dublajlı izle, filmin kategorisi ise 1080p Filmleri , 2013 Filmleri , Aksiyon Filmleri , Fragmanlar , Genel , Vizyondakiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder